mandag 9. november 2015

Keramikk nettbutikk

Keramikk nettbutikk

Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Vi i Norway Designs ønsker å skape en vakrere og smartere hverdag der vi omgir oss med ting av betydning. Hos oss finner du et stort utvalg keramikk fra norske og.


Keramikk nettbutikk

Vårt mål er å gi personlig service og hurtig levering til både nye og gamle kunder. Det at vi samarbeider med større aktører, gjør at vi også sikrer et godt vareutvalg og fornuftige priser. Håndlagde dekorativ hjerteformet skål i keramikk (vakkert buet i kantene). Skålen er perfekte for å ha småsaker i, eller for telys, eller som dekorasjon. Ved kjøp av våre produkter bidrar du til å skape arbeidsplasser til mennesker som ellers faller utenfor det ordinære arbeidsmarkedet.


Kjøp goFORM keramikk her! Verkstedets egen nettbutikk. Keramiker Beate Lund Kristiansen produserer og designer goFORMS produkter i Trondheim. Adresse Steinanvegen. Leira er ildfast, så den egner seg veldig godt til slike formål.


Både lyshus, lysbåt, lysskulptur og livbåt fra meg har plass til telys. Noen av skulpturene mine får også følge av levende lys. Deretter går du til betalingsmodulen for å betale. Alle priser er i norske kroner (NOK) inklusiv og eksklusiv mva. Nordnes Verskteder AS sender varen( e ) hjem til deg på oppgitt adresse innen 2-virkedager.


Stort utvalg av glasur, keramiske råvarer og verktøy. Hovedforhandler for Mayco Colors og Spectrum Glazes, som har et stort utvalgt av ferdigmikset giftfrie produkter, som er særdeles velegnet til undervisning på alle trinn. Unicef veggplatte no. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. En oversikt over våre bøker til keramikk finner du her.


Keramikk nettbutikk

Vi har overtatt endel av deres sortiment, og fører blant annet de fleste av deres leirer. Ta kontakt for mer informasjon. HMS-datablader for våre produkter finner du på EcoOnline. Håndlaget keramikk , med fokus på god design, funksjonalitet og godt håndverk.


Barneserviser, hverdagsserviser, vaser, tannfekrukker og spesialbestillinger. Når jeg viser min kunst på nett vil jeg la det jeg driver med få være i fokus: Kunst. Se min nettbutikk med grafikk, malerier, keramikk og kunstkort. Her kan du finne informasjon om utstyr, leire, glasur og mye annet som vi leverer. Keramikken som blir en del av dine hverdagsminner.


Keramikk nettbutikk

Under de forskjellige kapitlene vil det finnes pdf filer som du kan se på eller laste ned og eventuelt skrive ut. Disse viser i detalj produktene våre. Avgiften betales til Bildende Kunstneres Hjelpefond (BKH).


Vi har ikke nettbutikk - men du kan betale over bank eller med kort over telefon. Alt er håndlaget og håndmalt av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg