fredag 20. november 2015

Kjøkkenøy hth

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Hvis du har forelsket deg i et HTH - kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.


HTH -skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.

Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Her finner du en oversikt over alle de planleggingsverktøyene vi har på IKEA. Planleggerne gjør planleggingen og valgene enklere for deg.


Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Jeg har kjøpt HTH flatpakke og er utrolig misfornøyd. Hadde jeg skulle kjøpt et hvit kjøkken , ville jeg brukt IKEA.

Vi kjøpte i august et HTH flatpakkekjøkken på grunn av unike fronter som vi synes var fine. Servicen på tegning og levering var veldig bra, men så begynte problemene: - Alt ble ikke levert. HTH selger flatpakkeløsninger på av sine mest populære kjøkken. Vurderer nybygg, og der er HTH - kjøkken standar så ingenting å gjøre med leverandør av kjøkken.


Noen erfaringer med HTH - kjøkken ? Prisgruppe er utgangspunktet, men forstår ikke helt hvor forskjellen ligger i de forskjellige prisgruppene. Noen som kan komme med en enkel forklaring på hva som f eks skiller gruppe og ? Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Når det er sagt, så er det ikke mye som skiller prisene, verken mellom Ikea og HTH , eller mellom HTH og de øvrige kjøkkenene. Det er kun noen hundrelapper i forskjell mellom kjøkkentilbudene fra HTH , Kvik og Elkjøp.


I dette bildet er det umulig å utrope en prisvinner eller -taper, det er rett og slett for små forskjeller.

Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Det er du ikke alene om, men mange frykter at et nytt kjøkken er synonymt med å endevende hele budsjettet - og mer til.


Da er den gode nyheten at det faktisk finnes rimelige, gode kjøkkenløsninger som både ser bra ut, og varer over tid. De to dyktige håndverkerne hadde tidligere arbeidet med kjøkken for andre leverandører, men var ikke imponerte. Det må kunne gjøres bedre,” tenkte de.


Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Vet ikke med norema, men også sigdal og marbodal har gjort som hth. Noen kjøkken kan du få billigere enn på ikea, men i svært få tilfeller. Men prisene ligger ikke mye over. Fikk nylig pris på ett marbodal gjør det selv, hvit kjøkken.


Med flatpakke mulighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg