fredag 20. november 2015

Omega persienner

Kjøp online og spar penger. Fri Flyt Omega -online og få levert direkte til din dør. Godt for hjerte, hjerne og syn. Vi leverer Omega -klokker til hele landet - Kontakt oss for en trygg handel! Ett skjema-flere tilbud fra lev.


Etter mange år innen solskjermingsbransjen har Omega Industri spesialisert seg på eksteriør persienner av høy kvalitet.

Omega produserer persienner for forhandlere, og er leverandør til nærmere forhandlere rundt om i landet. Vi tilbyr alt innen salg av markiser, persienner , rullegardiner, reklametrykk og reparasjoner på markiser. Vi tilbyr kvalitetsprodukter med kort leveringstid til markedets beste priser. Vi skal være en meget dyktig leverandør for deg hele veien fra du ringer, til produktene er levert eller montert hos dere. Vi er et firma som holder til på Heimdal og dekker Trondheim og omegn.


Alle persienner inneholder Child Safe-produkter. Slik henger du opp og tilpasser persiennen: Velg hvordan du ønsker å feste opphenget til persiennen, og skru opphenget fast. Opphenget kan festes på innsiden av vinduskarmen (a), eller på utsiden (b).

Persiennen kan justeres i lengden. Montér vindlås om du ønsker dette. Utvendige persienner er en enkel løsning som holder varmen ute og lyset inne. Vi hjelper deg gratis med alt det tekniske.


Innendørs solskjerming. Utvendige markiser, persienner og screen Det finnes utallige mange grunner til at man velger utvendig solskjerming, være seg skydd fra sol og varme, muligheter for å sitte ute selv på en regnfull dag, eller bare skjerme seg for innsyn. Leverandører er Rex og Omega der det brukes NiceNeo og Somfy motor teknologi. Vi leverer persienner fra Omega -persiener og Hella- persienner med lamellstørrelse på C-50mm og C-80mm og Z-90. Jeg har i dag innvendig persienner , og screens er ikke ønsket av borettslaget slik jeg har forstått de.


Vil også ha markise for å kunne sitte ute i lett regn uten å bli våt. Dette innlegget har blitt redigert av archongamer: 7. De leveres med 50mm lameller med styrewire på sidene, og 80mm lameller med styreskinner på sidene. Stort utvalg av farger på lameller.


Toppkassett har fargealternativ. Dette er løsningen innen solskjerming med lavest varmeinnslipp av de alle. Vi har alt av innvendig og utvendig solskjerming som Plisségardiner, Rullegardiner, Markiser osv.


Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste. Solskjerming AS er landets raskest voksende nettbaserte forhandler av måltilpasset solskjerming.

Se hvor mye du sparer på å ta mål og montere selv. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg