tirsdag 10. november 2015

Tapet gråtoner

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Kjøp heller en rull for mye for å unngå at du går tom for tapet før alt er tapetsert.


Vi har åpent kjøp i dager, og derfor kan tapetruller i uåpnet forpakning leveres tilbake til ditt nærmeste Rusta-varehus mot fremvisning av kvittering. Antall tapethøyder er antall tapetlengder fra gulv til tak som trengs. Det har lenge vært veldig trendy å tapetsere én av fire vegger med mønstret tapet , samtidig som man har holdt seg til nøytrale farger på de resterende veggene.


Nå går flere og flere bort fra denne trenden. Gråtoner står godt til de fleste andre farger, så lenge man velger riktig valør.

Grått kan være en vrien farge å velge, da den er svært påvirkelig av fargene den står sammen med. På disse bildene ser vi tre oppsett hvor vi kun har byttet ut bakgrunnsfargen. Leveringstid ca dager. MAXBO STORMARKED SORTIMENT Denne tapeten er en del av MAXBO Stormarked sortiment.


Det vil si at tapeten kan sees på våre Maxbo Stormarkeder: Vækerø, Alna, Skjetten, Hamar, Fredriksta Lier, Tønsberg og noen andre varehus. Roser i gråtoner og rosanyanser, en klassisk og moderne tapet. Mønsterrapport er cm.


Tåler fukt og kan brukes på kjøkken og bad. Hver rull er mtr x 0. Interiorkupp har best pris på tapet. Spennende baderomskolleksjon med tidsriktige mønstre og farger.


Perfekt til bad og vaskerom, men passer også ypperlig over kjøkkenbenken. Brickwall hvit er en lekker tapet som etterligner murstein i hvit- og gråtoner. Kanskje kunne du tenke deg et lekkert tapet med blomstermønster? Et lite interiørtips når det gjelder tapet : Skap et stilrent uttrykk ved å matche tapetet med våre vakre og eksklusive stoffer.


Alle tapeter fra Laura Ashley er fuktbestandige og vaskbare. Det betyr at produktene kan brukes i rom som er utsatt for fukt, f. For et gulv i varierte gråtoner kunne man tenke at siden det er så mange gråtoner i gulvet blir det nok kontrast hvis man plukker opp en av dem i hvert rom, og bruker gardiner og annet for å gi farge. Eller man ta den helt ut og bruke en palett av gråtoner i hvert rom, og veksle funksjon for hver av gråtonene mellom hvert rom.

Med finn-din- tapet velger man i kriteriene, og får se utvalget utifra det. Jeg prøvde den, valgte blå- og gråtoner , og geometrisk mønster. Finnes i tre ulike bakgrunnsfarger.


Perfekt tapet for en flott kontrastvegg. Om materialet Non-woven- tapet er produsert av cellulose og polyesterfiber, noe som gir en litt tykkere tapet. Trykket på non-woven er vannbasert, noe som bidrar til en mer miljøvennlig tapet.


Tapet med bladmønster i gråtoner. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg