fredag 6. november 2015

Screen solskjerming

Solskjerming til bilvindu. Fixscreens byr på svært fleksible og konfigurerbare ZIP Screen løsninger for de ekstra kresne. Innvendig solskjerming.


Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.

Screens har lenge vært en populær løsning for lys- og solskjerming sør i Europa. Med forbedrede produkter – for litt tøffere værforhold som her i Norden – er det nå flere og flere som gjerne vil ha tilpasset og montert screens på husene og forretningsfasadene sine. Med en Screen fra Fasadeprodukter har du et godt alternativ til utvendige persienner.


Dette er den optimale solskjermingen for fasader der du vil gi et moderne og eksklusivt preg på boligen. Du kan også bruke screens som en ekstra levegg utendørs for å kunne øke brukstiden ute. Screen Zip er Screen produktet som tåler mest vind. Ved å benytte screen holdes varmen ute samtidig som at utsynet bevares.


Overkasse, underlist og styreskinner er av ekstrudert, pulverlakkert aluminium for å stå imot vær, vind og korrosjon. Slik man styrer lyset inn mot filmrullen eller databrikken for en ønsket effekt, vil arkitekten bruke lys-åpninger for at lyset kan forme rommene.

Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser. Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol.


Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Beaufort ZIP- screen er en vindsikker og meget funksjonell vindskjerming.


Utførelsen er diskret, men effektiv og passer til de aller fleste bygg og hustyper. Utformelsen gjør produktet til vårt desidert mest vindsikre dukprodukt. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg!


Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Norges største på solskjerming. Bestill gratis befaring her.


Det finnes et bredt utvalg av både transparente og lysttette tekstiler som kan dekke ethvert behov for skjerming av innsyn og mørklegging av eksempelvis soverom.

Med vår ekspertise, gjør vi ditt hus til det perfekte stedet å være. Våre produkter tilfører hjemmet ditt noe personlig og unikt. Med dine ønsker og vår kunnskap, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg