mandag 23. november 2015

Interiør spisestue

Spisestue til lave priser. Bestil enkel på nett! La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.

Hos Møbelringen finner du alt til spisestuen. Skap en unik og perfekt spiseplass med spisebord og spisestuestoler eller utforsk våre komplette spisegrupper her! Blant vårt utvalg kan du velge mellom ulike størrelser på våre spisestuebord og spisegrupper, samt supplementere med ileggsplater slik du får plass til alle de du inviterer. Gjør spisestuen til et naturlig samlingspunkt.


Hos oss finner du det du trenger for å skape en funksjonell og harmonisk spisestue. En solid spisestue Soli robust og forsegjort, superlativene er mange når vi snakker om langbord fra Kistefos. Her kan du samle venner og familie til enhver anledning.


I vår Natus serie møtes det beste fra to verdener – heltre eik og rustfritt stål.

I Dovreserien er råvarene håndplukket og møysommelig nedtørket. Få det koselig hjemme. Vi har spisestoler, spisebord spisegrupper, skjenker og mye, mye mer.


A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til.


Tiden vi bruker rundt spisebordet er på mange måter dagens midtpunkt. Det er her vi kan sette oss ned og slappe av etter en lang dag, mens vi nyter et godt måltid. Det er viktig å ha en spisegruppe som passer til interiøret , men først og fremst skal spisebordet og spisestolene være et komfortabelt sted å sitte.


Kalma Interiør har over års erfaring med møbler, interiør og belysning. Vi selger både til private hjem og forhandlere, og har alle varer på lager. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig.


Vi har interiørvarene du trenger for å skape riktig stemning i hjemmet, uansett anledning. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd.

Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter. Billige og stilige designede bord. Samle venner og familie rundt et elegant og funksjonelt spisebord. Svart og hvit spisestue. For designeren som bor her, er et hjem først og fremst en rolig base hvor han kan hvile hodet etter en dag full av farger, mønstre og former.


Derfor har han skapt et svart-hvitt hjemmeunivers, med innslag av gråtoner. Designeren elsker fiskebeinsparkett, og gulvet var en av grunnene til at han falt for denne leiligheten. Her får du også et innblikk i hvordan vår samling er modellert og relasjonene er bygget opp.


Her viser vi et utvalg spisestuemøbler som vi har utstilt i butikken. Vi kan bestille alle produktene fra våre leverandører. Uansett om du velger å mikse og matche stoler og bord slik du har lyst, eller velger å gå for noe vi har satt sammen for deg er det.


Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg