fredag 27. november 2015

Hanne tharaldsen

Visit the post for more. Hanne Tharaldsen works with photography, painting and installations. In recent years she has been concentrating on different types of collages, using strong colours and a variety of symbols to manifest her dreamlike scenarios, often based in mythology.


Her pieces revolve around the human body and bodily awareness. HANNE THARALDSEN har hatt en lang karriere som kunstner og fotograf.

I dag jobber hun med fotobasert maleri og detaljrike fotocollager. Hun er kolorist og benytter seg av sterke farger og symboler for å skape sine drømmeaktige scenarioer, ofte med utgangspunkt i mytologi. Mange av mine bilder er befolket av gudinner og vesener fra mytologien. Ta kontakt med oss om ikke kunstverket du søker fins på denne siden.


Du må logge inn for å fortsette. På relativt kort tid har hun klart å etablere seg som en viktig kunstner. Aschehoug har bøker i blodet.

You must to continue. Ved å fotografere performative seanser med dette som tema, har hun samlet en stor mengde råmateriale som er blitt til en serie arbeider om menneskelige vekst og styrke: Breathing Light. Arbeidene i denne boken består av fotocollager satt sammen av opptil ulike bilder og lag.


Yoga Sutra – en kunst praktbok. Den består av poetiske tekster fulle av visdom og beskriver yoga som en praktisk filosofi med metoder som blant annet meditasjon og pust. En samling av doble kunstkort med blank innside og konvolutter - i vakker gaveeske. Hanne instruerte oss som følger: Ikke bruk for mye zoomlinse.


Beina er fotografens beste verktøy, gå frem og tilbake til du har det motivet i søkeren som du liker. Så benket vi oss foran en projektor, og Hanne presenterte de bildene vi hadde valgt. Archival Pigment Ink on HahnemĂźhle Fine Art Paper. Kataloger - Hvordan kjøpe? Gavekort Kunstnere A-C D-F G-J K-N O-S T-Å.


Velkommen til nettgalleriet. Her kan du kjøpe malerier og grafikk fra et bredt utvalg. Hun har kun lovord om galleriet på Bislett.

Skikkelig superproft. Det er veldig bra her. She also produce video- and installation work, and stage different performance based shows in connection to her exhibitions. Galleri lille Martine har adresse Kr.


Du finner oss øverst i Storgata (Gågata) på Nordsiden av Halden. Tharaldsen selv tror nok at noen kan bli støtt av bildene av kunstneren i full seksuell utfoldelse. Nylig avsluttet hun utsmykningen av Yara International sitt nye hovedkontor i Oslo.


Tharaldsen mener politiet driver et spill mot ham, og at siktelsen er en del av dette. Han ønsker å forklare seg om pengene i politiavhør så raskt som mulig for å avklare at kona er uskyldig, sier Aasen. Kontantbeløpet ble beslaglagt hjemme hos ekteparet i forbindelse med ransaking etter at Tharaldsen i april ble siktet for Munch-ranet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg