mandag 2. november 2015

Vaske lameller

Gratis stoffprøver i mange farger. Her har vi samlet de mest vanlige spørsmålene vi får vedrørende lameller. Finn smarte tips til hvordan du kan vaske , kutte og feste lameller her.


Vi råder deg til å kun vaske lamellene mer enn høyst nødvendig da det beskyttende laget kan bli påvirket. Vev som kan håndvaskes (ikke i vaskemaskin) Fjern lamellene fra overlisten.

Fjern bunnkjede- og lod og rull lamellene sammen rundt hverandre. Fest en gummistrikk rundt rullen og legg dem i en vaskepose. Når det kommer til vask av lamellgardiner bør du bruke en støvsuger. De fleste lamellgardiner tåler å bli lagt i bløt ved maks.


Men siden lamellene skal brettes må du vaske denne typen veldig nøye. Er det noen som har prøvd å vaske lameller ? Har lameller fra kid og di hadde trengt seg en liten vask ! Vi vasker lamelgardin imens de stadig hænger i vinduet.

Hvordan vaske trepersienner. De aller fleste som har persienner innendørs vet at de kan samle opp en god del støv. Det er helt umulig å unngå ettersom persiennenes lameller ligger horisontalt og er den perfekte flaten for et støvkorn å lande på. Men fortvil ikke, det er kjempeenkelt å rengjøre trepersienner, og det finnes flere ulike. Er der ingen vaskesymboler på gardinerne, bør du ikke vaske gardiner for varmt.


Hvis du ve hvilket stof, gardinerne er syet af, kan du afgøre, om du skal vaske dem i vaskemaskinen. Vasker du dem i vaskemaskinen, bør du bruge vaskemaskinens mest skånsomme program eller programmet til uldvask. Vi anbefaler at pletrense lameller med med vand og undgå at vaske dem.


Lamellerne må ikke udsættes for. Vask fjerner overfladebehandlingen, og lamellerne mister dermed noget af den stivelse, der får dem til at hænge glat og pænt. Kjøp i online webshop. Eksperter på markisevask, persiennevask og vask av solskjerming.


Korrekt utført renhold for persienner, lameller , gardiner, skjermer og markiser er aller først krevende. For vask av store flater, som terrasse, heller og platting, er terrassevasker nærmest et must. En terrassevasker rengjør underlaget skånsomt og effektivt, og beskytter både deg og omgivelsene mot vannsprut.


Vask av heller, terrasse og platting.

Med Kärchers terrassevasker får du et jevnt resultat uten å skade underlaget. Rengjøring av gardiner er derfor medvirkende til å beholde et godt inneklima. Levetiden for gardiner forlenges også ved regelmessig pleie. Re: Kan man vaske lameller i vaskemaskinen? Ikke spyl opp og inn i kassetten fra undersiden.


Vask lameller og konstruksjon med mildt såpevann. Bruk svamp eller klut, alternativt en klesbørste på flekker. Spyl av etter endt vask. Det anbefales å vaske markiser og andre tekstiler i overskyet vær, ikke når solen steker. All type såpe som blir liggende på stoff og tekstiler i sterkt sollys kan sette flekker.


Om vinteren bør markiseduken være innrullet ved snøvær, for å unngå å bli tynget ned og skadet. Varen er ikke på lager, men dersom du bestiller vil vi bestille den inn fra leverandøren med en gang. Du kan også etter-impregnere duken selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg