mandag 9. november 2015

Lette gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! De passer perfekte i et vindu med flere lag gardiner. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. De flortynne gardinene slipper lyset gjennom men hindrer innsyn, så de er perfekte i en vindusløsning med flere lag. Inneholder: tynne gardiner. Stort utvalg av lette gardiner til alle husets rom. Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha.


Handle trygt på jotex. Det er mange ting å tenke på når man skal velge gardiner – stoff, farge, lengde, mønster, tykkelse og diverse tilbehør som gardinstand og gardinbånd. Men hvis du har flotte vinduer hjemme, enten i stua, på soverommet eller i andre rom, vil de rette gardinene sørge for at vinduet virkelig kommer til sin rett.


Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom! Vi har lysdempende og lystette gardiner til alle rom. Se mer og kjøp på Kid.


Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk! Lysdempende gardiner.

Har du spørsmål om produktet? BETALING Vi tilbyr sikre betalingsalternativer og dine opplysninger er alltid beskyttet. Cellbes på Internett og på postordre! Ditt energiforbruk reduserer, som avlaster både moder jord og lommeboken.


Fordeler med gardiner. I mange moderne hjem finner du ikke tradisjonelle gardiner i for eksempel stuevinduet eller kjøkkenvinduet. Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Velg gardiner etter rom og behov.


Med gardiner kan du regulere lysinnslippet og skape den stemningen du ønsker. Redd nattesøvnen med lystette rullegardiner, eller slipp inn lyset med korte gardinkapper. Spar Kjøps Nyhetsbrev.


Tynde gardiner er et oplagt valg, hvis du vil have et godt lysindfald og samtidig skærme af. Vores udvalg af gardiner i et let stof som fx bomuld og polyester lukker dagslyset, men ikke er transparent. Hæng dine gardiner i lag og skab et stilfuldt hjem, hvor det er nemt at tilpasse lyset. Trestang med diameter Ø mm for lette til medium tunge gardiner.


Normalt anbefales bruk av to veggholdere for stanglengder inntil 2cm. Hvite gardiner fra BoelJan. Gråbeige gardiner fra. Klart koster skreddersydde gardiner mer enn ferdige gardiner fra kjedeforretninger.


Lette gardiner av 1 polyester. Men i motsetning til ferdiggardiner, behøver du ikke bytte ut gardiner fra oss hvert år, da de er ment til å være en møblering som vil vare i mange år fremover. Pris er avhengig av stil og størrelse.


Ditt behov avgjør hvilken skinne som er best egnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg