torsdag 5. november 2015

Pris skifte duk markise

Markiser i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ny markise med dukskift! Ved å skifte markisestoffet blir markisen som ny. Erfaringsmessig har markisestativet lenger holdbarhet enn selve duken og ved å skifte duk sparer du kostnader og får ny markise.


Vi har Norges fleste og beste omtaler! Les våre omtaler her. Dukskift på en markise er en relativt rimelig investering. Ny markiseduk etter mål.

Vi kan også trykke logo i alle former. Våre markiser har en forventet levetid på år, men behøver som regel et dukskift etter år. Kontakt vår serviceavdeling som hjelper deg. Dersom du kan skli duken ut sidelengs mens den henger oppe stropper du armene først (må ikke kunne komme løst under arbeidet – veldig viktig), deretter kjører du all duken ut – og bare lar den henge ut på forsiden (-merk at du trenger plass på siden av markisen for å få utført dette arbeidet!).


Drar markisene ned helhetsinntrykket av huset? Løsningen kan være å bytte duk ! Har du en åpen markise (uten kassett) kan det være at det lar seg gjøre å bytte duken mens den henger oppe. Spør oss om pris på frakt dersom du ikke ønsker å hente duken fra vårt lager i Fredrikstad.


Vi trenger en ny terassemarkise. Gratis befaring ved dukskift på markise. Før du skifter duk bør du imidlertid sjekke snekke og sveiv, armer, motor og profiler.


Kassetten dekker over og beskytter stoffrullen når markisen er innrullet. På slike terrassemarkiser utsettes ikke duken for støv, pollen, regn og evt. Dette gir økt levetid for duken.


Palladio har ellers et robust og pent design. Prøver å finne priser på ny duk , men finner ikke mye på nett. Skal montere den selv, så trenger bare å få bestilt en duk i riktige mål.

Prisen for markiser basert på prisene i vår database er på ca kr 30inkludert mva. Prisen inkluderer da alle kostnader knyttet til kjøp av en markise. Det er imidlertid variasjon i prisen mellom ulike typer og modeller av markiser og terrassemarkiser, men vi ser at de fleste betaler et sted mellom kr 10og kr 10000.


Man kan skifte duk på stort sett alle markiser så lenge rammeverket fremdeles er funksjonelt og intakt. Styret har innhentet priser på markiser fra forskjellige leverandører. Vi er Norges største produsent og leverandør av solskjerming og tilbyr års utvidet garanti på alle våre produkter. Når et markisefirma snakker om mål så mener de alltid hele markisen inklusive konstruk-sjonen, som dermed er bredere enn kun duken. Om du med ditt mål mener det er bredden som duken må ha, kan du risikere at du får for smal duk.


Alle markise -firmaer monterer markiser. Velg solid montering. En robust markise med pent design.


Jamaica terrassemarkise kan leveres med nedsenkbar frontduk som kan senkes ned når solen står lavt på himmelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg