torsdag 12. november 2015

Design skohylle

Design skohylle

Få orden i skoene med et praktisk skostativ. Finn et skap som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Oppbevaring til lave priser. SKOHYLLE MED BEN – STOR. Tica skohylle til gulv er laget i perforert metall og malte treben.


Hyllen kan lett flyttes, slik at du kan optimere plassen på reolen. Disse veggmonterte skohyllene er både praktiske og stilige, og ikke minst får du oppbevart skoene på en suveren måte. Se beste pris på Essem Design Classic 650S skohylle 70cm. Les tester og omtaler før du kjøper. Vi har resultater for Design skohylle til de beste prisene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. J-me Designs har skapt en super praktisk veggmontert skohylle. Enkel å montere og som får skoene opp fra gulvet og holder gangen og entreen ryddig og pen. Skohyller, knagger og Pythagoras-hyller fra MAZE Interior finner du hos KEISERENSNYE.


NO - rask levering og personlig service! Rommer minst par sko. Hjørnebeslag for å stable skostativ oppå.


Design skohylle

Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. Har du mer gulvareal tilgjengelig kan det være praktisk med en benk og et skoskap eller skohylle.


Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Ved kjøp av eller flere sett kan du forstørre hyllen og doble plass til sko. Sko skohylle hvit Skohyllen fra Normann Copenhagen er designet av Simon Legal og har et stilig industrielt uttrykk. Hyllen er laget av nordiske materialer, med ben i ask og hyller av perforert stål. Ved å oppbevare skoene i høyden går støvsuging og gulvvask som en lek, og gangen ser automatisk ryddigere ut når gulvet er fritt for sko.


Normann Copenhagen er et dansk design selskap med mål om å skape originale og innovative produkter på en enkel og moderne design som tåler tidens tann. Eller med andre ord: å utfordre konvensjonelle tankemønstre og gjøre det ordinære ekstraordinært gjennom god design. Superpraktisk metall skohylle. Lei av å måtte flytte skohyller og sko rundt når du skal støvsuge?


Denne praktiske og stilfulle hyllen flytter skoene opp på veggen. En lekker skohylle som festes til veggen. Designet av Jme Original Design London Passer til kvinne-, herre- og barnesko! Festes til veggen med tre skruer (medfølger) Plass til seks par sko Du kan putte to skohyller over hverandre.


Design skohylle

Solide, praktiske og pene skohyller gjør det lettere å holde orden i entréen, resepsjonen og garderoben. Se våre gode priser og bestill enkelt online!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg