mandag 2. november 2015

Antikk hvit

En svak varm beige tone. Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både grønt og gult. Men denne fargen spiller deg et lite puss, for opplevelsen av fargen er at den er en svakt rødlig beige tone.


Vil kunne oppleves noe rosa i enkelte settinger. Fargen fremstår som lys og lun med klare rødlige undertoner. Ferdigmalt takplate produsert i Norge av de reneste råvarer Legg i.

Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet! Hvitt er altså ikke bare hvitt, men heller et hav av små viktige nyanser som ofte danner grunnlaget for våre interiører. MAXBO Proff Butikker og åpningstider Tjenester Kundeservice. Byggevarer i butikk og på nett!


Tradisjonell knott i hvit porselen og antikk gull-finish. Knott som passer til møbler, skapdører og skuffer. Elegant dekorasjonsfigur formet som grankongle og som passer perferkt til den moderne juleinnredningen.

Takplate som er ferdigmalt i hvit farge. En takplate med en glatt og fin overflate. En allsidig plate med kjerne av trefiber som gjør den stabil. Platene er behandlet med strøk maling og strøk lakk. Enkel montering med not-fjær-fas.


Platene skal spikres skjult på lekter, slik får man et ferdig tak uten etterbehandling. Kafèsett Dahlia antikk hvit. Vennligst velg butikk for å se pris. Romantisk kafèsett som passer fint på en liten terrasse eller i hagen. Her finner du romantiske lysekroner og lamper som passer perfekt til den herlige franske landstilen eller til deg som elsker factory-lamper inspirert av de ekte gamle.


Grepene er i metall og er også fremstilt i en antikk stil. Perfekt til oppbevaring av det fine serviset. Skapet har hyller og skuffer. Platene leveres med not-fjær fas og er utviklet for enkel og effektiv montering.


Huntonit takplater kan brukes i våtrom, er miljøvennlige og anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Mange opplever det som uheldig på fasaden. Håndtak i hvit porselen og antikk gull-finish.

Skjenk - Amaretta antikk hvit med skuffer og hyller. Kvalitetsmøbler levert på døren til hele Norge. Typisk leveringstid er innenfor arbeidsdager. Huntonit antikk vegg microfuge frost og Huntonit antikk tak kostemalt brilliant hvit (1). Huntonit ferdigmalte takplater har den samme pressede trefiberkjernen og de tette gode skjøtene som resten av Huntonit produktene.


Antikk tak og Brilliant tak. HUNTONIT Basic wall er lekre kostemalte veggplater, som fås i flere ulike farger. Platene kommer med Skygge, Perle og Fas utførelse, som på hver sin måte gir et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg