fredag 20. november 2015

Kjøkken industriell stil

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Her er det brukt et robust utekjøkken! Samtidig får du god plass til lekkert kjøkkenutstyr, krydder og andre ting som gjør kjøkkenet personlig.


En industriell tralle er både dekorativ og praktisk på en og samme ti og velger du en sort modell i jern fra Black Frame-serien, understreker du New Yorker-stilen.

I dette hjemmet i industriell stil har familien som bor der, lært hvordan de kan få plassen til å vokse med dem – ikke bare i areal, men også følelsesmessig. Bli med inn og utforsk alle de smarte ideene som gjør dette hjemmet trivelig. En industrilampe passer utmerket inn i boligens rustikke, landlige interiørstil hvor denne unike belysningen blir et naturlig blikkfang i rommet. Industrielle lamper til stue, kjøkken , kafe og mer. Her finner du røffe vintage industrilamper i den klassiske franske industristilen, samt andre unike lamper i industriell stil.


Urbant svar på Shabby Chic. Dessuten er det typisk fransk å ha en gassovn på kjøkkenet.

Jeg måtte bare ha gass, ikke fordi jeg lager så mye mat, men fordi det er en livsstil. Grått kjøkken kombinert med stålhyller og sorte metallgrep i industriel stil. Unikt kjøkken design produsert av bærekraftige materialer av beste kvalitet. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Grått og rått kjøkken i industriell stil. Modell Arcos Edition: mm melaminbelagte fronter, her vist i fargen Silvercross. Unikt ny metallisk farge kombinert med stålhyller og sorte metallgrep. På restaurantenes kjøkken er man opptatt av enkle, rene overflater, og det fungerer også fint hjemme.


La produktene snakke for seg selv, og inviter venner over på smaksrike retter fra din nye dampovn. Det enkleste alternativet - murvegger, betong vegger, og til og med vegger, foret med fliser. Bestill Pendellampe Louisanne i industriell stil , grå til gode priser online Best kvalitet Høyt servicenivå Fakturabetaling Kompetente rådgivere. Et lekkert hyttekjøkken I industriell stil Denne familien valgte et Epoq- kjøkken fra Elkjøp til deres drømmehytte i Norge.


Du vil oppdage mange måter å gjenskape det i kjøkkenet. Den robuste materialer er et sentralt element i denne stilen.

Mer materiale er naturlig og rå, desto mer. Mi og Emil valgte en litt rå, industriell stil. Metallrøret til viften ville nemlig bli synlig, og i stedet for å bygge det inn, valgte de en stil som matchet røret. Veggen over benken ble derfor delvis kledd med enkle, hvite fliser, delvis med farget sparkelmasse i en varm gråtone.


Black Frame er et oppbevaringssystem til kjøkkenet i en industriell stil med sorte metallrammer. Gjør Det Selv HTH kjøkken for 20. Sjekk ut dette eksemplet på industriell stil kjøkken å inspirere deg med skjønnheten i denne stilen som har blitt en stor trend.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg