mandag 30. november 2015

Bord projektor

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Projektor av høy kvalitet.

Største leverandør i distriktet. Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg av projektor hos Kontorkatten. Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.


Dette er et solid projektorstativ for alle type projektorer. Stativet har også en hylle for laptops, og utgjør da et komplett system for montering og kontroll av projektoren. Er du mye på reisefot, og kun skal bruke projektoren til små forsamlinger, holder det ofte med en liten bærbar projektor.

Skal projektoren brukes i lyse rom og for store forsamlinger, blir det en større og tyngre projektor som ofte veier 2-kg. Mange av de portable projektorene har enkle integrerte høyttalere. Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre. Løsningen er en bærbar projektor.


Tenk å se fotballkampen utendørs om sommerkvelden, på “storskjerm”! Mulighetene er mange. En bærbar projektor kan projisere et mye større bilde enn du får fra et nettbrett eller en bærbar datamaskin, noe også folk på reisefot bør sette pris på. Passer like bra til forretningspresentasjoner som til hjemmekino. Det kan også hende at du ikke trenger en kabel i det hele tatt.


Er du ikke sikker på om PC-en har Miracast og er tilgjengelig for speiling? But one of the most appealing aspects of a mini projector is its portability, and the Vankyo is designed with this in mind. Weighing less than three pounds, this projector is lighter than many laptops and even comes with its own carrying case for extra portability. Overhead projektorer Medium 60 medfølgende bord af med plade af lakeret MDF, stel af metal, sider med klapper, afsluttet på hjul.


Fremstår med brugsspor. Eller er du ute etter en bra projektor og lerret til konferanserommet? Hos oss på NetOnNet finner du et bredt sortiment av projektor og lerrett fra kjente merker som BenQ, Epson, Kinpn, Screens m. Bestill fraktfritt for å kjøpe din nye projektor og lerrett.

Velkommen til oss på NetOnNet. Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! SMART Board har års garanti etter registrering.


Vi skal teste ut noe nytt i gruppa og trenger en projektor som henger oppunder taket og sender bilde ned i en bordplate rett under. I rommet blir det litt dunklere enn i en vanlig stue på kveldstid. Cookies hjelper oss å forbedre din opplevelse på vår nettside. Vi har oppdatert vår cookie policy! Så for å kunne analysere trafikken, tilby deg personlig.


Sertifisering Trygg e-handel er laget for å hjelpe deg som forbruker å velge de riktige e-handel bedrifter når du handler slik at du kan føle deg trygg og sikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg