torsdag 19. november 2015

Ramme a3 størrelse

Ramme a3 størrelse

Arammer (27xcm) I denne kategorien finner du et flertall fine fotorammer i størrelsen 27xcm. Disse rammene passer perfekt for bilder i A-format. Våre A- rammer har et bildeaspekt på 7:1 som betyr at du kan like enkelt bruke de liggende eller stående. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Ramme a3 størrelse

Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. En passepartout i riktig farge og størrelse fremhever bildet. Men jeg har sett rammer i A4-format på Europris og OBS, uten at jeg på noen måte vil anbefale dem - tvert imot. Billige rammer har ofte fargestikk (blått) i glasset.


Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Ferdige rammer og passepartout får du kjøpt i en del standard størrelser. Jeg har brukt en del rammer i størrelse 30x40cm fra Clas Ohlson.


Desverre har de sluttet å føre en spesiell type svart ramme som jeg syntes var enkel og stilig og hadde god kvalitet, men de har en del andre typer som også er Ok. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Aer eit standard papirformat definert av den internasjonale standarden ISO 2som 4mm × 2mm.


Eit A-ark vert delt i to på tvers av langsida gir to A4-ark. Tilsvarande er eit A2-ark dobbelt så stort som eit A-ark. Alle A-formata er formlike.


Ramme a3 størrelse

Tilhøvet mellom langsida og kortsida er kvadratrota av 2. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Aer et standard arkformat definert av den internasjonale standarden ISO 2som 4mm × 2mm. Et A-ark som deles i to på tvers av langsiden gir to A4-ark. Tilsvarende er et A2-ark dobbelt så stort som et A-ark.


Forholdet mellom langsiden og kortsiden er kvadratroten av 2. Gummibåndet holder sammen de fire rammedelene samt to akrylglassplater. Hvis man har et motiv hjemme som man liker svært godt, da bør man ta ekstra godt vare på dette motivet med en ramme som passer perfekt. Det er det ingen tvil om! Velg om bilde skal dekke hele rammen eller om det skal være luft rundt.


Heng opp eller plasser rammen på en hylle, med et vakkert kort, plakat eller en blomst du liker spesielt godt. Naturfarget eik finnes også i A2. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Rammene er laget i Danmark.


Ramme a3 størrelse

Dette er heller simple rammer , skal man ha noe skikkelig må man til et rammeverksted. Vi pakker rammerne i sikker emballage - afsendes fra eget lager. Fragtprisen vil altid være kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg