fredag 13. november 2015

Bo interiør

Bo :klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør , og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Hos oss finner du inspirasjon til hjem, hytte og kontormiljø. Betaling Vi benytter oss av DIBS kortbetaling, hvor man kan betale trygt og sikkert med Visa og Mastercard. Vi har lekre, praktiske møbler – vi elsker.


Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene.

D å Bo vil være et lite, personlig firma, oppdaterte, kvalitetsbevisste og kreative, med respekt for kundens behov og budsjetter. Vi tilbyr hjelp til alt fra enkle fargetips til totalløsninger for privat- og bedriftsmarkedet. Vi er fleksible med hensyn til oppdragets størrelse.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag! Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser.


Bli medlem i Bo :klubben!

Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo :hus! Sofistikert soverom Se hvordan du får et svalt og lekkert soverom med gråtoner. Vi setter høye krav til leveringsdyktighet og kvalitet.


Jeg lovet jo dere bilder av det nå altfor søte rommet til Lila, men så ble det mørkt før jeg kom hjem og da stoppet det seg litt selv. Jeg har ikke det beste kamera til å ta interiør bilder med når kvelden kommer, så da holder jeg fast på dagtimene til det. Jeg skal få det gjort i morgen, så vet de som venter det! Klær, smykker, sko, interiør , møbler og innredning på nett. Hos Bolina finner du designermøbler, interiør , hyller, speil fra anerkjente merker og designere.


Kjøp det nyeste innen interiør og klær fra Isabel Marant, Tine K home, House Doctor. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Få siste nytt innen interiør og trender, gode oppussingstips og store shoppingguider. Det her æ butikken sin det,god service og.


Interiør og bærekraft i Grieghallen. Det håndlagede gulvteppet Maya i 1prosent ull har akkurat den rette dosen etnisk mønster: Nok til at det gir noe spennende til interiøret , ikke så mye at det blir påtatt. Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster. Perfekt for deg som vil se noe annet en shabby chic-stilen. Kari Anne Marstein Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kombiner tekstil, puter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg