torsdag 5. november 2015

Muuto barstol

Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. La deg inspirere av våre barstoler i ulike design. The Nerd Bar Stool is a quirky take on the conventional bar stool, destined to look excellent at your bar, restaurant or kitchen.


MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver.

Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden. Med eikeben passer den perfekt inn i. Selv om stolen oppfattes som innovativ, har den klare referanser til skandinavisk, klassisk design. Nerd er perfekt som barstol til enten hjemmebaren eller kafeer og restauranter i det offentlige rom. Den sjarmerende stolen kommer i mange herlige farger og høyder.


Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering! Vi tilbyr et komplett sortiment av møbler, tepper, belysning og accessories med det beste innen skandinavisk og internasjonal design.

Stolen er en del av den kjente Fiber-serien som består av flere ulika sittemøbler. Denne modellen har en ryggstøtte og sitteplate laget av plastkomposit. Barkrakken er produsert fra et innovativt bio-komposittmateriale som omfatter trefiber.


Barstolen har et moderne og stilig design, som speiler skandinavisk kulturarv. Den sømløse bøyde ryggen, skaper økt komfort og et fint utseende. Velg mellom ulike farger. Setet er lavt tilbaketrukket og sørger for at den sittende følelsen blir mindre belastende. Perfekt barstol for settinger der folk skal sitte å hygge i mange timer.


Det nesten flytende setet gir den sittende friheten til å bevege seg rundt på barstolen, mens stolen har et lett utseende som tar liten plass i interiøret. Designet av Iskos-Berlin. Rask levering og personlig service.


A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Med sømløss integrasjon fra rygg til sete utført i tre, Nerd barstol er både komortabel og estetisk tiltalende. Ideén bak Visu serien var å designe en skallstol med en diskret og tidløs natur, uten å være kjedelig, og uten å måtte ofre funksjonalitet og ergonomi.


Ved å utvide denne arven med fremtidsrettede materialer, teknikker og fet kreativ tenkning, er vår ambisjon å levere et nytt perspektiv på skandinavisk design.

VISU BAR STOL er en ergonomisk og funksjonell barkrakk med en tidløs og gjenkjennelig profil. Formpressed finér gir skallet på stolen sin karakteristiske form og skaper synlige linjer og mønstre i overflaten. Vi har den utsilt i butikken på Sagene, kom gjerne innom for å prøvesitte. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Interiør, møbler og design på nett for deg som er opptatt av kvalitet og holdbarhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg