mandag 16. november 2015

Lystett liftgardin barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Ser du etter nye liftgardiner? Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente.


Bestill fra nettbutikken. Klassisk og tidløs gråfarge som kan brukes hele året. Gardinen hindrer for både dagslys og innsyn. Perfekt på soverommet, men kan også brukes i andre rom hvor det er behov for solskjerming.


Leveres ferdig med snortrekk. Enkel montering enten inne i eller utenpå karm. Notte er vår mestselgende liftgardin ! Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. En liftgardin med pene motiver blir da også et dekorativt element i vinduet. Vi snakker gardiner, rullegardiner, gulvtepper, lekematter, pynteputer og tepper og pledd.


Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom! Vi har lysdempende og lystette gardiner til alle rom. Se mer og kjøp på Kid. Tilpasset liftgardin Du kan få målsydd liftgardin nøyaktig etter mål, både på lengden og bredden uten at det blir veldig dyrt.


Velg stoffkvalitet, farge eller mønster, om du vil ha snortrekk eller kjedetrekk, hvilken side du vil ha trekket på, om den skal monteres i tak eller på vegg. Du kan til og med bestille stoffprøver på forhånd. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Lystett liftgardin som du tilpasser 1 selv.


Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Velg blant alle våre gardiner her. Rask levering og fri retur!


Med mørkleggende gardiner kan du enkelt og raskt stenge sterke solstråler ute. Her finner du flust av mørkleggingsgardiner til hjemmet ditt. Handle trygt på jotex. Her på Jollyroom har vi et godt utvalg av både gardiner og rullegardiner med stilsikre og barnevennlige.


Blant vårt store sortiment av gardiner har vi mange forskjellige modeller. En av disse er rullegardiner der mange modeller er kappingsbare. Vi har også en modell av typen liftgardin som kan heises opp i flere forskjellige posisjoner, som gjør den lett å tilpasse etter behov.


Så har vi også de mer klassiske stoffgardinene. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Hos oss finner du mange modeller og farger. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute.


Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Denne rullegardinen fra Decosol fåes med en rekke ulike spesifikasjoner så de bør dekke de fleste behov. Fleksibel montering, monter den inni karmen, på veggen, eller i taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg