mandag 30. november 2015

Lysekrone moderne

Lysekrone moderne

Beste Priser På Lysekrone. Stort utvalg Ulike prisklasser LED Høy kvalitet. Finn din drømmelampe her.


Moderne lysekroner og eksklusiv belysning ble brukt da et eldre townhouse i Oslo ble totalrenovert. Se bilder og få inspirasjon til valg av stor lysekrone ! I taket skal det henge en storslått lysekrone igjen. Denne gangen en av det moderne slaget! Her er blikkfang til stuen og spisestuen.


Pærene står på pinner som stikker ut fra basen og som belyser små krystallkuler som henger rundt det hele i ett usymetrisk mønster. Her finner du klassiske lysekroner og moderne lysekroner i flere størrelser og prisklasser. Om du ønsker deg en flott lampe, men en lysekrone vil henge litt i veien, kan du også se vårt utvalg av prismelamper.


Lysekrone moderne

De moderne lysekroner kommer med et mere neutralt, men flot udtryk, den pynter let den skandinaviske stil. Utvalget vårt består av alt fra store krystallysekroner som bader rommet i eleganse når lyset reflekteres i prismene, til eksklusive lysekroner i florentinstil og mer moderne og minimalistiske varianter. Uansett hva du velger, vil en lysekrone gi rommet et flott blikkfang og en unik personlighet. Moderne lamper i tre kommer i mange spennende former og fasonger. Disse naturlige trelampene er fine til å skape et behagelig lys samtidig som treverket er.


Vi har lysekroner til enhver smak. Alt fra minimalistisk design, blomstrende, glitrende og kontroversielle lamper. Mange assosierer ordet lysekrone med en klassisk krystallkrone, men det finnes mengder av ulike stiler og design på lysekroner. Hos Trademax finner du alt fra luksuriøse, klassiske krystallkroner til takkroner med et moderne design i messing og krom.


Lysekrone moderne

Hvilken type lysekrone du skal velge til akkurat ditt hjem er en smakssak! Særlig populær er den store Philips Madelon prisme lysekrone , som er hele Ø56cm og virkelig er imponerende. Phillips har samtidig gode forslag på lysekroner til moderne hjem med en mere minimalistisk bolig stil. I tillegg til Lisbeth Dahl og Philips har vi også Nielsen Light Lysekroner i vårt sortiment.


Når man hører ordet lysekrone tenker de fleste på den klassiske lysekronen i krystall med diamanter. En takkrone kan se ut på svært mange måter. Enten velger du den den klassiske formen, eller så velger du en mer moderne variant, som fortsatt har en tydelig følelse av å være en takkrone. Noen av de moderne lysekronene er selvfølgelig inspirert av de eldre og mer storslåtte i sitt slag. Men utseendet er oppdatert og stilen er betydelig mer moderne.


Lysekrone moderne

De har ofte små referanser til svundne tider, og det kan virkelig gi moderne hjem en liten kant og karakter. Andre av de moderne lysekronene er helt utenfor kategori. Det er lite som gir et rom et så elegant preg som en lysekrone. Vi tilbyr både tradisjonelle og moderne lysekroner, slik at du kan finne den som vil passe perfekt i ditt hjem. Velg blant våre lysekroner av ulike design, størrelser og fasonger.


Sjekk ut vårt store utvalg av klassiske og moderne lysekroner. Du finner lysekroner i alle prisklasser på Lightup. En lysekrone trenger ikke bare være en klassisk lampe med masse krystall, vi har en rekke moderne utgaver som passer de fleste hjem.


Kjøp din nye taklampe på Lightup. Hvad er en lysekrone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg