tirsdag 17. november 2015

Veluks vinduer

Ingen frakt eller tollkostnad! Nytt år og nye muligheter. Frisk opp hjemmet ditt med nye VELUX gardiner! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her!


Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Kjøp vinduer til lavpris. Spørsmål om bruk og parring av produktene har vi samlet på disse sidene. Her finner du også forklarende videoer.


VELUX har en bred vifte af tilbehør, der kan være til stor hjælp, hvis du har et ovenlysvindue, der er svært at nå, eller hvis du blot ønsker at give dit VELUX ovenlysvindue en opgradering. Er du på jakt etter nye og praktfulle vinduer til din bolig? Vi har modeller i alt fra klassisk stil til moderne minimalistisk fremtoning. De gir boligen identitet og karakter som virkelig fanger oppmerksomheten.


Velkommen til VELUXshop, din nettbutikk for VELUX solskjerming og tilbehør. Vi tilbyr GRATIS frakt ved kjøp over kr. En forhåndsmontert regnsensor lukker takvinduet automatisk hvis det begynner å regne. Ved at kombinere disse vinduer skabes en dramatisk visuel virkning, hvor det er dagslyset alene der forvandler dit hjem. VELUX takvinduer er et kjent navn over hele verden.


Videre er takvinduene designet og produserte i samsvar med relevante internasjonale standarder. Den kan også brukes for betjening av manuell VELUX solskjerming, men vi anbefaler at du fester en adaptor på hvert gardin. VELUX -gruppen har hoved VELUX -butikkene i de fleste land i Europa.


Dagslys skaper liv gjennom store vinduer. Installer vinduer selv på 1-2-Et PVC vindu har en rekke fordeler. Den største er nok at de krever minimalt med vedlikehol noe som fører til mindre stress i hverdagen. PVC- vinduer er med andre ord perfekt for deg som føler litt på tidsklemma.


Du slipper nemlig å olje og male disse vinduene jevnlig. Tips: vil du ha blanke og klare vinduer , så husk å vask de når de står i skyggen av solen for å unngå skjolder. Kvitt deg med de gamle vinduene og gi huset ett løft med nye stilfulle vinduer. Puss opp huset og spar penger på oppvarming. VELUX har nå kommet med et nytt lekkert design til sine vinduer for flate tak.


Det nye designvinduet CurveTech med buet glass er et lekkert tilskudd til alle boliger med flate tak. Vinduer til helt flate tak. Det buede glasset går fra kant til kant og sikrer at alt vann renner av på overflaten - selv på helt flate tak.


H va med elektriske vinduer med regnsensor, som styres fra en trådløs kontrollpad? Maxbo forhandler VELUX - vinduer som gir deg denne muligheten. VELUX vinduer for flate tak gir deg dagslys akkurat der du måtte ønske det, også med flatt tak.


Kan monteres i tak fra 0-grader (plant glass 2-grader). Just want to thank you for excellent service, always a quick answer and very nice windows Everything went fine in due time, and both windows are safe in their. Velux tilbyr et komplett program for takvinduer.


Foruten bredden i typer og størrelser av vinduer , består systemet av komplette løsninger for utvendig beslag, krave for tetting mot vær og vind og ferdige innvendige løsninger med formstøpt dampsperre og foringer. Solskjerming og eventuell fjernbetjening sikrer optimal komfort. Maxbo Proff Butikker og åpningstider Tjenester Kundeservice. Kontakt ditt varehus for å få hjelp til ditt prosjekt.


Valg av type inndekning og utforinger avhenger av takmateriale og karmavstand ved sammenbygging av flere vinduer. Velux vinduer for flate tak med Velux Integra betjenes med en programmerbar kontrollpad. Våre dyktige montører har spesialkompetanse innenfor utskiftning av vinduer og dører, og sørger for høy kvalitet og punktlighet i arbeidet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg