torsdag 5. november 2015

Billige plissegardiner

Plissegardiner med god kvalitet og til god pris. Oppdag vareutvalget vårt på vidaXL. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter.


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.

Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Rimelige gardiner, prisene begynner på vel 40-. Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet. Solavskjerming til meget lave priser.


Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt. De billige plissegardiner er ofte udstyret med enten snore- eller kædetræk, mens det koster en kende mere, hvis du foretrækker plissegardiner , der betjenes med eksempelvis motor eller Up and Down.


Alle typer gardiner købes efter mål, så de passer til dit hjem.

Få GRATIS farveprøver inden du bestiller Danmarks billigste gardiner! Plisségardiner er det mest fleksible produktet på markedet og kan løse ethvert sol-og innsynsproblem. Les om produktet og se bilder i galleriet her. Trendy og flot gardinløsning, der også er velegnet til mørklægning.


Fås med top down funktion. Lamelgardiner skaber et eksklusivt og harmonisk udtryk. En oplagt løsning til store vinduespartier.


En stilren gardinløsning der skaber en hjemlig atmosfære i rummet. Meget nemme at rengøre. Ser du etter et helt nytt design til hjemmet? Derfor giver vi dig års garanti på alle plissegardiner.


Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet. Kjøp online eller i din din nærmeste butikk! Hos UNIG finner du Norges største utvalg av gardiner produsert etter mål. Vårt sortiment omfatter rullegardiner, plissegardiner , lamellgardiner, persienner, panelgardiner, duo rullegardiner, liftgardiner, gardiner, dusjforheng, insektnett, markiser, vindskjermer og rulleskodder. Vår UNIG BASIC-serie inneholder gode produkter til lavpris.


Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn.

De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Fordi de tar så lite plass, får de fint plass i vinduskarmen selv om mer fyldige tekstilgardiner henger på en stang over vinduet. Slik kan du både ha designgardiner som setter sitt eget preg på stuen, og nyte solskjermingseffekten og det behagelige lyset man får av tynne plissegardiner , når solen steiker på ruta.


Gardiner er myke, men hardtarbeidende. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten.


Det er nesten umulig å se for seg et koselig og harmonisk rom uten gardiner. Europris fører et stort utvalg gardiner i svært mange farger og mønster. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd.


Markisene kan enkelt monteres på veggen eller over vindu. Med plissegardiner er det mulig å bestemme nøyaktig hvilken del av vinduet som skal dekkes for. Billigste på det norske markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg