tirsdag 10. november 2015

Boddører etter mål

Sammenlign pris med oss! Ytterdører fra Skanva. Høy kvalitet til en lav pris. Beregn prisen på utvendige dører etter mål ved hjelp av vår online prisberegner.


Swedoor leverer dører i spesialmål, og kan også lage både høye og brede dører.

Les mer om dører i spesialmål. Overflatebehandling av boddører. Samtlige av våre 10- og 18- graders boddører levereres ubehandlet, noe som gir deg stor mulighet til selv å tilpasse farge etter behov. Våre boddører og stalldører tåler innvendig oppvarming opptil grader, og er derfor ideelle for uthus, boder, fjøs og rom som bare varmes opp en gang i blant. For å unngå at boddørene slår seg, bør temperaturforskjellen mellom inn- og utsiden aldri være større enn grader.


Alle våre boddører og stalldører produseres etter mål. Du finner også alle de ulike variantene i oversikten.

Finner du ikke det du leter etter her, ta kontakt med en av våre avdelinger. Design din egen ytterdør helt etter dine egne mål og få den nye ytterdøren levert hjem til deg, rett fra vår fabrikk. Best-Billigste produserer dører etter dine mål. Tredører etter mål på bestilling på Østlandet. Er du på utkikk etter andre typer dører etter mål , så har vi også badstudører, boddører , brann- og lyddører i alle klasser.


Hos oss får du også trapperomsdører, klimadører og garasjeporter. Alle kan tilpasses ditt bygg og dine ønsker. Vi leverer kvalitetsdører rett fra egenprodusert fabrikk på Geithus i Modum.


Vinduer eller dører med ekstra fordeler. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre boddører. Vi har et stort utvalg av boddørerpå lager. Start med å påføre grunningsolje på alle overflater.


Tørk bort det som ikke suges inn med en fille som ikke loer. Påfør deretter dekkbeis for utendørs bruk innen en halv til fire timer. Etter minst ett døgn skal døren igjen påføres et strøk med Alpina dekkbeis V.

Husk at fargen på dekkbeisen blir lysere fordi du har brukt grunnolje. MAXBO har boddører og hyttedører som holder kulden ute og som gir et godt førsteinntrykk. Kjøp på nett eller i butikk.


De fleste byggevaresjapper selger vel slike små boddører i standardmål. Finn de beste prisene på nettet. Alternativt kan jo sånne som meg lage det meste på mål. Pendeldørene fra boddører.


Siden pendeldørene ikke har lås, er de lette å åpne selv om man har noe i hendene. Vi tilbyr pendeldører med og uten glass, både i én- og tofløyet utførelse. Det er fordi den utsettes for store temperaturforskjeller når du fyrer inne mens kulda knaker ute.


Solheim Trevare AS tilbyr ytterdører og innerdører til hytta laget etter dine mål , ønsker og spesifikasjoner. Noen eldre hytter har mål som gjør at en standarddør ikke vil passe, og man vil derfor trenge en spesialbygget dør. Sett deretter fast kiler inntil hvert innfestingspunkt.


Kilene settes fast parvis, én fra innsiden og én fra utsiden. Kontroller med et vater at gangjernsiden og den motsatte siden er loddrette. Hvis det er behov for ytterligere justering gjøres dette med ekstra kiler. Mål diagonalene i karmåpningen, de skal være like lange.


I vårt standardsortiment har vi tatt en rekke fordeler og tilbehør som ellers er ekstra. Nyt vindu eller dør i høy kvalitet til bra priser med års garanti. Dette produkter er på klubbtilbud.


For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg