onsdag 18. november 2015

Bambus persienner

Stort utvalg av interiør design. Finn bambus persienner hvis du ser nå. Rask og enkel handel på Ellos. Vi har alltid rullegardiner i bambus til lave priser. I motsetning til tre persienner , Bambus persienner er glatte som gir dem sofistikert utseende.


Dette er et forslag for alle, som setter pris på kontakt med naturen.

Bambus splittene er ca 15mm brede og 4mm tykke (topp og bunn splitt er 40mm brede), og er vevd sammen med en sterk, svart nylon snor. Passer både innendørs og utendørs. Behandle gjerne med Bambusimpregnering.


Persiennene er håndlaget i Indonesia og leveres ubehandlet. I metall, aluminium, tre eller bambus. De er enkle å sette opp, enkle i bruk og krever ikke vedlikehold. Der plisségardiner kan gi et litt lettere uttrykk, er rullegardiner for det meste bare praktiske. Når de er rullet opp, er de nesten ikke synlige og tar minimalt med plass.


Rullegardiner, panelgardiner samt rumdelere.

Unngå ubehagelig sol. Vi har parasoller, rullegardiner og tilbehør til lave Biltema-priser. Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Vi selger bambus persienner laget for å måle, bambus mat, materiell Thonet lister og ulike naturlige produkter. Kjøp persienner i nettbuikk. Lige som andre persienner giver vores bambuspersienner fuld kontrol over tilstrømning af sollys til dit interiør.


Hos UNIG finner du persienner i bl. Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc.


Du får det akkurat som du vil! Vi kan tilby persienner med flere enkle og trygge betjeningssystemer, for at du kan være helt sikker på å finne den som passer perfekt for nettopp deg. Selvfølgelig har hvert system barnesikkerhet som topprioritet. Ta kontakt med din lokale forhandler som gjerne forteller deg mer om mulighetene dine. Traditionelle Bambus rullegardiner (Pindevævs gardiner) De bambus rullegardiner vi importerer er fremstillet af runde bambuspinde, hvilket giver et roligt og dekorativt udtryk.


Laves også på specialmål.

De er lettere transparente, men giver en god afskærmning for sollys. Hvert rullegardin er forsynet med et auto-lock system, som giver en let op- og nedrulning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg