tirsdag 3. november 2015

Hjørneløsning kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi hjelper deg hele veien. Les hvordan et designmøte hos oss foregår og hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til et slikt møte.


Det er supersmart med hjørneskuff. Der kan du også se mange andre smarte hjørneløsninger for kjøkken.

Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer.


Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør.


IKEA - METO Benkehjørneskap m uttrekkbar innre hvit, Veddinge hvit, Utnytter plassen i hjørnet maksimalt og gjør det enkelt å se og nå innholdet med den. Velger du materialer og design som ikke virker moderne, er risikoen for at du ikke får pengene igjen stor ved salg.

Et furukjøkken i 70-tallsstil trekker ikke verdien av boligen opp, tvert i mot. Er kjøkkenet nytt, bør kjøkkenet også se nytt ut, sier Dreyer til klikk. Kjøpe ny kjøkkenvifte? Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Finn din ventilator her!


Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen.


Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. Nytt kjøkken på 1-2-3. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.


Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Vår livsstil er i stadig forandring.


Derfor vil det til enhver tid være nødvendig å tenke nytt når man skal tegne et kjøkken.

Våre designere vil ta seg god tid til å forstå dine behov og forventninger. Sammen vil dere komme fram til den optimale løsningen. Et kjøkken skal ikke bare være fint – det skal også fungere i hverdagen. For å få full verdi av pengene, skal du overveie dine behov nøye.


Med god planlegging og riktig innredning får du et kjøkken , hvor alle de små detaljene virker. En garderobe fra Kvik passer perfekt inn i hjemmets innredning og utnytter plassen optimalt. Få inspirasjon og ideer til flott design og smarte funksjoner, og få.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg