tirsdag 10. november 2015

Ramme 45 x 60

Ramme 45 x 60

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Ramme 45 x 60

Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Forskjellige motiv i rammen kommer også til å gi et variert uttrykk så derfor finnes det både fordeler og ulemper med å variere rammen. Alt kommer an på hvilket inntrykk du vil gi med bildene dine, om du f. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser.


I denne kategorien har vi samlet rammer i størrelsen 40xcm. Disse rammene har størrelsesforholdet 2: og kan anvendes både liggende og stående. Dette gjør at de kan benyttes både til horisontale og vertikale bilder. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme.


Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Ramme 45 x 60

Da har du kommet til rett sted. Hos oss finner du rammer i flere ulike formater, og i denne kategorien finner du rammer i størrelsen 50xcm. I vårt sortiment finner du mange fine rammer i farger som svart, hvit, sølv og gull. Her finner du både klassiske og moderne fotorammer for bilder med mål 60xcm. Med disse flotte rammene piffer du enkelt opp stueveggen.


En fin ramme kan gjøre en stor forskjell for innredningen din, samtidig som den vakkert rammer inn bildet ditt. Sjekk våre rammer nedenfor, og finn en ramme som passer hjemme hos deg! Vil du have en ramme til dit motiv i størrelsen 45xcm?


Så er det bare med at tage et kig i vores udbud herunder - vi har nemlig en masse flotte varianter, så du kan finde en, der passer ind i dit hjem. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former.


For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over mio. Præsenter dine forstørrelser på en elegant måde.


Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, bedes du indgive din e-mailadresse her. Du kan til enhver tid annullere nyhedsbrevet igen. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.


Innvendige mål passepartout: B8xHcm. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Rammer i mange størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg