torsdag 1. mars 2018

Interiørdesigner

Lang erfaring av langsiktig og fremgangsrik bemanning. Vi finner ambisjonsrike talenter til din bedrift. Kontakt Academic Work i dag! Finn interiørdesigner hvis du ser nå.


INTERIØRDESIGNER TOVE MELDGAARD AS Kjelsåsvn 1A, etg.

Interiørdesigner eller dekoratør. En interiørdesigner former våre fysiske omgivelser og skaper forskjellige miljøer i boliger, på hytter eller på arbeidsplassen. Det kan være en liten skjønnhetssalong, kafe, restaurant, kontor eller butikk.


Takk for spørsmålet ditt. Så spennende at du tenker på å bli interiørdesigner ! Man kan utdanne seg til det som heter interiørkonsulent på videregående skole. Som interiørarkitekt planlegger og tegner du innvendige rom i bygninger.


Arbeidet utføres både når nye bygg skal bygges, og ved endringer i eldre bygg.

Hvem skal bruke rommet ? Hva skal rommet brukes til ? Dette gjelder uansett om det er privat eller en arbeidsplass. Hege Wølner er interiørdesigner og fargekonsulent med års erfaring i interiørbransjen. Trenger du mer tid eller detaljerte plantegninger, avtaler du dette med interiørdesigneren. Hvordan fikk du jobben som interiørdesigner for SJ Design? Læreren min, Boris Miller, tipset meg om å søke praksisplass på hans tidligere arbeidssted.


Jeg var så heldig at jeg fikk to ukers praksis hos SJ Design. Karina Lilleeng Holmen er kanskje mest kjent som eier av interiørbutikken Eske på Bislett i Oslo, men jobber også med mange spennende oppdrag som interiørdesigner og stylist. Karina har stor sans for fargebruk, og er en sann ambassadør for gode fargenyanser.


Det finnes en flust av hjelpere der ute. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Halvor Bakke har alltid vært opptatt av naturen og livet ute.


Oppveksten på gården i Stavern bidro til en sterk forkjærlighet til naturen, noe han har tatt med.

Studiet starter med innføring i basis interiørlære på modul A. De øvrige moduler tilfører eleven kompetanse innen konseptutvikling, gode produktvalg og kunnskap for å visualisere konseptløsninger. Hei, jeg har bestemt meg for å bli interiørdesigner men lurer på hvilken skole jeg skal gå. Jeg har mest lyst til å gå medier og kommunikasjon, men vet ikke om det går. Alt i eksklusivt kvalitet og design.


Yrkesrettet kveldsundervisning i små grupper. Det er flere navn på arbeidsoppgavene til en interiørdesigner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg