fredag 23. mars 2018

Male gulv

Gulv i alle fasonger og størrelser. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres.


Du kan male veggene alt du orker, men om gulvet er feil, blir helheten uansett feil.

Er gulvet i god stan er det heldigvis ikke nødvendig å bytte det. Da kan atmosfæren i stedet reddes ved hjelp av ny farge. Det er overraskende raskt og enkelt å få et nytt gulv ved hjelp av et spann eller to med maling. I løpet av en helg er jobben. Vi viser deg hvordan du får et nytt gulv på en helg.


Det er ikke så vanskelig, men det krever godt grunnarbeid. Mal to strøk: Det lønner seg å bruke rull, men du trenger pensel langs listene.

Mal langs bordenes lengderetning, to-tre bord av gangen. La gulvet tørke anbefalt tørketid før du maler ett strøk til. Det er viktig å bruke maling beregnet for gulv , siden det er mye mer slitasje her enn på vegger og tak. Uansett om du skal male , olje, eller lakkere tregulvet er det viktigste at overflaten er ren, tørr og fri for såpe, støv, bonevoks og andre fettstoffer.


Ubehandlet tregulv renses grundig med TreStjerner Gulvrens. Dersom gulvet er behandlet tidligere (malt, oljet eller lakkert) må det mattslipes før rengjøring og maling. Vi har alt fra gulvmaling og gulvlakk, til betongolje fra malingseksperten Trestjerner. Et nymalt gulv kan gjøre underverker for atmosfæren hjemme.


Med Carazzo kan du få et helt unikt uttrykk. Du får et vakkert, matt og moderne gulv som holder lenge, sier Stensvold. Epoxy er kjent som en slitesterk maling, men har hørt det er kommet noen produkter som er på høyde med denne.


Er det noen som har noen tips om andre typer? Tidligere ble epoxymaling mest brukt på gulv i fabrikker og verksteder, fordi det kan tåle store belastninger, har en høy slitestyrke og er veldig rengjøringsvennlig. Men i private boliger er det også mange fordeler ved å male gulvet med epoxy.


I de aller fleste tilfeller er det helt problemfritt å male linoleumsbelegg.

Det kan allikevel være lurt å sette en liten prøve for å se at malingen sitter godt. Mal et lite teststrøk på en lite synlig del av gulvet , og klor litt i det for å sjekke at malingen sitter. Gjør den det, er det ikke noe problem å male resten av gulvet. Reserver ditt Hotell i Male online.


Det er blitt stadig mer populært å male gulv , men mange er ikke klar over at de fleste gulvbelegg også kan males. Gulvet blir moderne samtidig som det er billig og enkelt. Se vår egen Gjør det selv video under. Hvorfor skal du male tregulvet ditt?


Med malte gulv kan du oppnå et flott resultat som gir nytt liv til hjemmet. Hvis gulvet er svært slitt kan det også brukes som en midlertidig løsning før en mer omfattende runde med sliping og etterfølgende behandling. Malte gulv gir innredningen ro ved at underlaget er ensartet over hele flaten. Dette bør du tenke på når du skal male gulvet : Holder du vegger og tak i en nøytral fargetone og lar gulvfargen få dominere, vil innredningen tre tydeligere frem. Et mørkere gulv gir et stabilt og trygt preg, en lysere farge gjør at rommene oppleves større og lysere.


Vil du allikevel male ? Rengjør deretter gulvet grundig med malervask, og prøv noen strøk på en mindre flate for å sjekke at malingen fester seg skikkelig. Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy-maling. Det som er, er at gulvet nå har et par stygge hakk.


Ikke så veldig dype, men vil helst ha en slett og glatt overflate før jeg maler for å få det best mulig utseendemessig. Hva kan jeg bruke for å glatte ut gulvet ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg