mandag 12. mars 2018

Verandarekkverk glass

Rekkverk i alle mål og farger produsert i Bergen. Se mer og kontakt oss her! Søk etter verandarekkverk glass på den nye KensaQ. Ett glassrekkverk i høy kvalitet som holder i det lange løpet.


Uten stolper og med store glass skaper du en maksimalt uhindret utsikt.

Når du kjøper Glassrekkverk, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Inspiration Verandarekkverk Balkongrekkverk Glassgjerde Glassrekkverk innendørs Vindskjerm. Vi arbeider for og med Fri frakt, innen Norge Korte leveringstider Komplette produkter.


Alt du behøver følger med. Veggfeste for glass Icopal rekkverk stk pr pak 68- per pak Kjøp. Sikkerhetsglass 120mmx820mm.


Linea tilfredsstiller alle krav og forskrifter, og du kan ­være­ trygg ­på­ at ­glasset­ som­ benyttes ­i­ et Linea rekkverk er godkjent til formålet uansett modell. Der­ finnes­ et ­utall­ av­ glass ­muligheter og farger, men de vanligste er klart glass , sotfarget glass og opalfarget glass.

Stilrent glassrekkverk som forankres direkte i gulvet med diskrete fester i børstet stål. Det er mulig å montere to rekkverksseksjoner i graders vinkel ved hjelp av et praktisk vinkelbeslag. Veggfester til glass og håndløper gjør også tilpasningen enklere.


Ved bruk av glassfelt i rekkverk må det benyttes glass som både hindrer skade ved knusing ved sammenstøt og hindrer fall gjennom glasset. Siste artikler Kommer snart, vennligst prøv igjen senere. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Integrert port med glass eller spiler leveres på mål. Aluminiumsprofiler er solide og gir en bortimot evigvarende konstruksjon som aldri vil råtne eller ruste. Glass er et spennende materiale som spiller en betydelig rolle i vår hverdag. Med dagens teknologi er det mulig å bygge inn mange funksjoner i glasset.


Glass til rekkverk tilbys i en rekke forskjellige varianter. Du kan velge mellom helt eller delvis gjennomsiktig glass , i ulike farger eller glass med trykk. Frostet glass Vårt frostede glass er av samme glasstype som vårt laminerte glass. Det består av klarglass-skive, et klart laminat og en syreetset glass -skive.


Et syreetset glass ser bedre ut enn et klarglass med et farget laminat.

Det gir også en overflate som er lettere å holde ren sammenlignet med et sandblåst glass. Europris har en prisgunstig løsning til deg - Prøv vårt modulsystem og bygg slik du selv ønsker! Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for innendørs og utendørs bruk.


Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål. VI ER NORGES LEDENDE REKKVERKLEVERANDØR. SG Railing AS utvikler, designer og produserer komplette rekkverksløsninger i glass og aluminium.


Vårt anerkjente SG RAILING system består av få deler, men er likevel fleksibelt og svært solid. Få deler gjør monteringen enkel, effektiv og tidsbesparende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg