fredag 2. mars 2018

Rullegardin 3 meter

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Dette gjør at vi kan levere solide kvalitetsgardiner til både hjem og arbeid. Stort utvalg modeller og en stor mengde tekstiler. Velg først type rullegardin.


I neste steg velges tekstilegenskap. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.


Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset.

Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn). Det er nok det viktigste punktet for å gjøre et valg du blir fornøyd med på sikt. Hvis du vil ha flere egenskaper til samme vindu, kan du velge å kombinere flere gardintyper – for eksempel både rullegardin og lengre draperingsgardiner. Materiale og tekstil Visuelt kan gardiner gjøre mye med et rom, og farger og mønster kan skape mye liv. Ofte er det at foretrække, hvis gardinet bruges i et opholdsrum.


I et soverum er det derimod mere hensigtsmæssigt, at der er mørkt. Mange nøjes med at købe et rullegardin med mørkt stof. Det er alt andet lige den billigste løsning og fungerer for de fleste. Ifølge købeloven skal der altid ydes års garanti og reklamationsret. Eftersom de rullegardiner du kan købe på GardinShoppen.


Rullegardin med specialmål. Du kan finde videovejledning i opmåling af rullegardiner her. Velkommen til gardinbus. Vi rådgiver og hjælper både private- og erhvervskunder.


De er ekstremt stille, med myk betjening og har komfortabelt kulekjede i metall. Jeg liker rullegardiner som ruller lett og er enkle å få på plass. Det bør være lett å dra dem ned dit du vil, og rulle tilbake igjen uten at det går for fort.

For å få til alt dette, hadde jeg et tett samarbeid med leverandøren av designet av SKOGSKLÖVER rullegardin. Og vi utførte mange tøffe tester før alt falt på plass. Når sola skinner inn i rommet, ønsker man noen ganger at man kunne trekke ned en rullegardin eller persienne for å holde lyset ute.


Med rullegardiner og plisségardiner fra Duotex får man solskjerming med enkel betjening som passer perfekt til nesten alle typer vinduer. Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin. Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Bestilles etter mål, pris på forespørsel.


For mange er et mørklægningsgardin i soveværelset uundværligt og med god grun da en god nattesøvn er vigtig. Alle rullegardiner leveres efter dine specifikke mål. Fabers rullegardin med mørklægningseffekt er et kvalitetssikkert valg.


Gardinet fås i flotte farver og med mulighed for automatisk betjening samt fem års garanti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg