torsdag 15. mars 2018

Linoleumsgulv kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Veldig gode priser på Kjøkkengulv hos Bygghjemme. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Det tåler ikke konstant væte, så det kan ikke brukes i våtrom, men linoleumsgulv fungerer bra i kjøkkenet ditt.


Et linoleumsgulv kan slipes og vokses for å se ut som nytt igjen.

Både linoleumsgulv og vinylgulv finnes i mange farger, mønstre og strukturer. Det er mange som husker og kjenner igjen linoleumsgulv fra tidligere generasjoners kjøkken. Innholdet er ikke mye forandret – det er fremdeles snakk om naturlige ingredienser, med blant annet linolje, jute og tremel. Marmoleum Click er lett å legge og er laget av naturmaterialer.


Prisen varierer etter. Den er slitesterk, praktisk og fin å se på, og den lever fullt opp til de kravene som stilles til et moderne. Linoleum er det ideelle belegget til kjøkkengulvet.


Hos Maxbo finner du slitesterkt vinylgulv som er enkelt å vedlikeholde.

Kjøp vinyl på nett eller i butikk. Våre linoleumskolleksjoner omfatter løsninger for nesten alle typer bruksområder. Skal du legge gulvbelegg er det mange å velge mellom på kjøkken. Gulvbelegg på kjøkkenet.


Laminat, parkett, gummigulv og korkgulv er de vanligste gulvene på. Når du skal legge et linoleumsgulv er forarbeidet viktig, sier Ole Vik. Han har lagt linoleumsgulv i mer enn år, og innehar all nødvendig kunnskap. Det å ha et rett gulv uten ujevnheter er alfa og omega.


Dessuten må gulvet være skikkelig rengjort før man begynner å legge belegget. En opinionsundersøkelse viser at nordmenn flest ønsker seg kjøkkenet som et eget rom. Litt overraskende viste det seg at interiørarkitektenes åpne, luftige planløsninger, med kombinasjonen kjøkken og stue som et allrom, ikke er drømmen for alle. Kjøkkenet er rett og slett ikke husets hjerte i manges øyne.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Sammenlign pris med oss! Byggmakker har et bredt utvalg av forskjellige typer vinylgulv.

Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Dersom du ønsker et vedlikeholdsfritt gulv, kan vinylgulv være noe for deg. Vinyl er laget av et plastmateriale (PVC) og finnes i flere kvaliteter, etterligninger.


Et kjøkkengulv skal være sterkt, holdbart og enkelt å gjøre rent - og et linoleumsgulv lever opp til alle disse kravene. Overflaten er slitesterk, og gulvet har også den fordelen at det er støysvakt. Vi i Villas ekspert på maling, tapet og gulv, Kristian Owren, svarer: Hvorvidt gulvbelegget kan males, kommer an på hvilken type gulvbelegg det er snakk om. En mørk farge eller et dominerende mønster kan gjøre et lite eller smalt rom til å se enda mindre ut. Striper eller diagonale mønstre kan skape optiske effekter som endrer hele følelsen i et rom.


En annen viktig faktor er å inkludere hva rommet vil bli brukt til. Du får linoleumsgulv blant annet på Teppeland og Teppeabo. Det finnes rengjøringsprodukter utviklet spesielt for linoleum. Unngå alkaliske midler som soda, salmiakk, lut og grønnsåpe.


Blir linoleumsoverflaten litt matt brukes en vaskevoks. Den rengjør og beskytter i samme prosess. Bolig, kontor, messer og butikker. Du kan bestille vareprøver av alle våre gulvbelegg til kr pr. Vi har startet med kjøkkenet.


Det gamle kjøkkenet er revet, og vi avdekket endel fukt og en morken flate i veggen ved okkvaskkummen og gulvet under. De er kun mm tykke og kan derfor lægges nemt overalt i boligen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg