mandag 5. mars 2018

Gjøco takmaling

Merkevarene til lave priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


BRUKSOMRÅDE: Gjøco Kalkmaling er en mineralsk kalkmaling til interiør bruk i tørre rom. Gir en levende og betongaktig overflate. Benyttes på bygningsplater, puss, betong og sparklede overflater.

I områder med risiko for slitasje, fukt og vannsøl anbefales påføring av Gjøco Sealer. FORBEHANDLING: Underlaget skal være fast, rent og tørt. Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. Gjøco Taklakk er en blank takmaling tilsatt penetrerende oljer. Sammenlign pris på Gjøco maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Gjøco Sealer er velegnet til bruk som toppstrøk over Gjøco Kalkmaling på overflater som kan bli utsatt for vannsøl og slitasje. Her finner du alt i maling, fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling , veggmaling og murmaling.

Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Takmaling Harmoni hvit 7l 28- per stk Kjøp. Veggmaling Lady Balance hvit literJotun 39- per spa Kjøp. Vedlikehold med takmaling. Et normalt hustak har lang leveti og med godt vedlikehold kan det gjerne kan gå opp mot år før du trenger å bytte det ut.


Kjøper du et eldre hus, så må du huske på å se på taket like mye som du ser på kjelleren. Er taket lekk, synker verdien betraktelig. Carbocoat Taklakk er en spesialmaling som kan brukes til maling av bølgeblikktak og takstein. Malingen er meget slitesterk og tåler vær og vind.


Benyttes til grunning og dekkmaling i tak av betong, bygningsplater, puss, vev og sandsparkel. På ubehandlet gulv tynnes første strøket med inntil White spirit før påføring av 1-strøk ufortynnet Gjøco Gulvmaling. Påfør 2-strøk avhengig av underlaget, jevnt og fyldig.


For mer informasjon, se teknisk datablad. Tidligere malte flater vaskes med Gjøco Interiørrens eller salmiakkoppløsning. Det svenske forsikringsselskapet Folksam gjør jevnlig ulike tester av produkter som er viktige for forbrukere, som for eksempel hjelmer, bilbarnestoler.


Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen. Det blir enten grunning og to strøk maling, eller tre strøk olje, så prisen er det samme. Husk å sikre både stige og deg selv.

Det er kjipt å falle fra en 6-meters høyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg