torsdag 22. mars 2018

Utestue i glass

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Finn utestue i glass nå på Kensaq. Utestue i glass fra Solarlux Pergola med glasstak. Vi er stolt leverandør av høykvalitetsprodusenten Solarlux fra Tyskland.


Denne utestuen i glass forvandler terrassen til et stabilt sted for hvile, ro og avkobling i en ofte hektisk hverdag.

Kubisk utestue i glass Flatt glasstak fra Solarlux. Utestuer i glass har en klar fordel i mengde lys som slippes inn når du koser deg ute. Tradisjonelt sett velger man et skråtak, og det har lenge vært de eneste alternativene for de som ønsker et glasstak.


Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Våre produkter er produsert i Sverige og holder meget høy kvalitet, og vårt sortiment innbefatter alt fra enkle glass , til herdede isolerglass med forskjellige isoleringsverdier etter ditt behov. Se vårt fotogalleri og send oss en forespørsel på løsning og pris.


Alle priser er inkl moms ferdig montert Se prisliste nederst. VINTERHAGE HALVISOLERT Bygges på samme måte som sommerstue.

Tysvær Glass er en Glassmester som holder kundens behov og ønske i fokus, Og samtidig er vi best på … Les mere. Vi i Vårvik Glas har kun levert og montert dører,vinduer og innvendig belysning. Gammel uteplass med åpne sider og front, blir til en tett og flott utestue på over m², når vi kombinerer fast rekkverk, skyveluker, skyvedører og glasstak. Willab Garden har et bredt utvalg av ulike skyvedører til hagestue.


Du velger også hvilken isolasjonsgrad ditt hagestueparti skal ha. Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold. Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss. Arkitekttegnet utestue i moduler. Et lystbetont rom som oppmuntrer til gode opplevelser ute og inne.


Sommerhage er en u-isolert hagestue i glass. Så mye glass gjør at sommerhagen fanger mye sol og varme på kort tid. Med blanke glasser vil en også høste varme om det er overskyet og vil en få fin temperatur i sommerhagen. En vil oppleve overskuddsvarme i en sommerhage med blanke glass , men uønsket varme kan lett slippes ut. Vinterhage og utestue – Haugesund Vi leverer hagestuer, kjøkkenglass, glassrekkverk, vinduer og dører, isolerglass og alt annet du måtte trenge innen glassarbeid.


Vi lager det du trenger på spesialmål og har lang erfaring med stor kunnskap innen glassfaget. Det er mange viktige bestanddeler i en hagestue, men det vi selger absolutt mest av er skyvedør. Med en skyvedør i helt glass får du nærhet til hagen, du får utsikt, du får mulighet til å stenge for vin regn og mygg, samtidig som du kan åpne en skyvedør når solen blir for varm og man trenger å lufte ut.

Men august er fremdeles en sommermåne og sommeren bør vi nyte så lenge vi kan. Og med ei utestue kan du både forlenge sommeren og nyte regnværsdager utendørs. Det finnes flere former for utestuer.


Noen velger å sette opp klassiske lysthus eller paviljonger i hagen og innreder dem som utestue. Er du ute etter et utbygg i glass som er fullisolert der profiler og glass har en u verdi ned mot så koster det som du sier skjorta. Et alternativ vil være en uisolert variant med energiglass, uverdi 3. Skal taket være av glass , må det være sikkerhetsglass. Prisen er da delt på tre. Alternativt kan du velge takplater i for eksempel polykarbonat.


Mange av hagestuepartiene våre produseres i fabrikken vår i Båstad. De er utstyrt med flere unike kvalitetsfinesser – mange ganger er det små detaljer som forbedrer funksjonen, øker sikkerheten og forlenger levetiden. Skyvepartier i glass.


Våre glasspartier har kraftige og robuste aluminiumsprofiler for å gi mest mulig stabilitet og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg