søndag 4. mars 2018

Uterom inspirasjon

Vi gir deg gode råd og veiledning slik at du lykkes med å møblere ditt uterom! Velkommen til oss i det grønne. Finn ditt hagesenter her! Er du klar for å flytte ut, men mangler litt inspirasjon ? Bli inspirert av våre hagestuer, vinterhager og pergola.


Se hagen til våre kunder her.

Skal du bygge terrasse, pergola, utestue eller noe annet til ditt uterom vil du finne inspirasjon her. Inspirasjon til uterom for late fridager og lyse kvelder Av Hageland 9. Vi bare elsker å være ute om sommeren, men sesongen kort – så gjør det beste ut av den. Det er utrolig mange flotte uterom i Norge, det har derfor vært litt av en oppgave. Med en uisolert vinterhage får du et uterom bestående av tak og vegger i uisolert glass. Dette gir en lun og god beskyttelse for nedbør og vind.


Innemiljøet i et moderne hus er ofte stramt som på utsiden. Med varme innslag av tredetaljer utvendig, så kunne de ikke være noe dårligere innvendig. Trenger du inspirasjon til uteplassen?

La hageeksperten hjelpe deg! Uterom laget for mangeårig glede Med et uterom fra Byggmax vil du få det koselig i all slags vær og vind. Alle delene er produsert i kvalitetsmaterialer som vil sikre mangeårig glede. Dersom du kjøper en komplett hagestue som er ubehandlet, må denne behandles som alt annet treverk. Grunn- og toppbehandling får du enkelt tak i her hos.


Nettopp derfor utmerket Tina seg tidlig. Hun har brukt billige, standardimpregnerte materialer på en måte som ser stilrent og eksklusivt ut. Det skal inspirere andre som også ønsker å bygge et uterom , noe vi føler hun har gjort med sin hage, forteller hun.


Stilige plasser og uterom. Sommerhytta (over) er oppdelt i flere enheter, og mellom dem oppstår det skjermete rom og plasser - alle med utsikt mot vannet. Uteplass til liten hytte. Dette lille, grønne huset er utgangspunktet et rimelig anneks (under) fra den svenske storprodusenten Jabo. Hvordan vil du ha det i dine uterom ? Isolerte blomsterkasser på takterrasse.


Blomsterkasseriet Store isolerte blomsterkasser i impregnert furu fra Blomsterkasseriet. JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake.


Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet.

På denne siden kan du få noen flotte ideer til hvordan du kan skape drømmebadet og drømmekjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg