fredag 16. mars 2018

Industrimaling

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Carboline er en ledende leverandør av maling- og lakkprodukter til norsk industri. Gjennom en årrekke har vi utviklet,.


Christoffersen har godkjent Frosio inspektør level III etter NS 476. Lakkprodukter til norsk industri!

Oppstrøksplate for fargesjekk, metall (100pk) For oppstrøk av lakk. Velg hvit, lys grå eller mørk grå. Vi kan tilby alle typer industrimaling og kan blande hundrevis av farger. Power Coat “in 1” maling har enestående rusthindrende egenskaper.


Hempel er godkjent i hht. Norsok 5og vi har også ansatte som er Frosio sertifiserte og som kan foreta inspeksjoner. ER Trading AS er importør og leverandør av smøreoljer, Garnet san brønnvæsker og industrimaling.


Vi er en svært effektiv skaffeleverandør gjennom vårt store nettverk.

Målet vårt er å kunne tilby markedets beste produkter og service til meget konkurransedyktige betingelser. Vi er en ledende aktør innen overflatebehandling og påtar oss derfor å være hovedunderleverandør på små og store oppdrag. Vi utfører oppdrag nasjonalt og.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted.


Vi gjør nettet nyttigere! Det kan være innen olje- og gassindustri, mekanisk industri, prosess industri. Som industrimaler jobber du med overflatebehandling av stål, metall og betong for å forhindre korrosjon (rust) og forebygge brann. Her finner du teknisk informasjonen til de mest brukte Tikkurila industrielle malinger og overflatebehandlinger. Du kan finne et produkt basert på en.


Med hjelp av våre høykvalitets produkter, vårt brede sortiment og vår lange erfaring i bransjen kan vi hjelpe våre kunder å gjøre gode valg. Industribygg og -konstruksjoner. Vi leverer International maling til både industri og privatbruk.


Vi tilbyr både beskyttende og dekorativ maling. Er det produkter som vi ikke har tilgjengelig på lager er det ingen problem å få tak i dette fra vår leverandør. Vi vil bygge en kultur der en tror på det umulige, utvikler levende arbeidsplasser og skaper gode historier for fremtiden.

Overflatebehandling som forlenger vedlikeholdsintervaller og samtidig fokuserer på helse, miljø og sikkerhet. Vi satser på rask levering og god service til våre kunder. Kvalitetsmaling som gir overflatebeskyttelse.


Westing - landsdekkende leverandør av skipsmaling, industrimaling , korrosjonsbeskyttelse og utstyr for overflatebehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg