onsdag 28. mars 2018

Sovesofa retro

Sovasofa sparer deg for plass, og gir gjestene en god natts søvn. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Kjøp retro sovesofa hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stilfulle designede sofaer på nett. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn den helt riktige sofaen for deg og dine d den helt rigtige retro sofa til stuen.

Hos Unoliving har vi et stort udvalg og der er altid gratis fragt lige til døren. Vi har en stor sovesofa med divan, for deg som er ute etter mange sitte- og soveplasser. En divansovesofa eller hjørnesovesofa er kanskje de modellene som vi selger mest av akkurat nå da de er så romslige. For deg som lever litt mer kompakt og kanskje ikke har et eget rom, er det ingen problemer med å sove i en sovesofa hver natt. Hvis du er like hekta på retro sofaer, som resten av Norge, da der du kommet til den rette nettbutikken.


Retrolooket har lenge vært populært, fordi den gir innredningen din lidt kant, mens den samtidig er hyggelig. Leter du etter en billig sovesofa med høy kvalitet har du kommet til rett sted! Hos Trademax finner du et stort sortiment av sovesofaer på nettet fra flere av Europas ledende møbelprodusenter. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


Denne typen av sovesofa er litt enklere, men perfekt for deg som ofte har gjester eller som bor på en liten plass og vil ha en kombinasjon av seng og sofa, for å spare plass på soverommet ditt. Når du kjøper en sovesofa online er det viktig at du ser på målene og måler det rommet der du vil at den skal stå. En sovesofa som passer i rommet.


Kan trekkes ut å bli til sovesofa og har rom for oppbevaring under benken. Retro sofa fra 60-tallet i rutet oransje-rød farge. Den har ingen synlige skader, men den ene siden har blitt reparert, så under selve sofaen kan man se spor etter skade.


Vi leverer møblene hjem til din dør med fast fraktpris.

Veldig god og sitte i. Alle putene har glidelås. Kan benyttes som dobbel sovesofa. En god sofa er det stedet du kan slappe av med en god bok, se en film, eller samle venner når du har besøk. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele. Hvilken sovesofa passer deg best?


La livet ditt innrede stua. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Sofaer til lave priser. Dette er en sovesofa for den retro -elskende og kvalitetsbevisste mannen eller kvinnen.


Den ligner det den heter, nemlig ”oldschool”. Tankene føres tilbake til 50- og 60-tallet, for sofaen er bygget i den klassiske Chesterfield-stilen. Sovesofaer - Interiør på CDON. Lave priser og rask levering.


When a great deal means a great deal! Udslået: bredde 1cm. Betrukket med læder og velour møbelstof. Fremstår med alderssvarende brugsspor herunder huller samt ridser.


Knappene kan være polstret i samme farge som ryggen eller i en kontrastfarge. Hva med en retro sofa som kan bryte med stilen du har i stuen? Vær original i ditt valg av sofa og sett ditt personlige preg på stuen.


Kun fantasien kan sette en stopper for hvilket uttrykk din stue skal ha. Det finnes utallige størrelser, farger og tekstiler på sofaer. Trygg E-handel med dagers.


Men faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av et Hus. Er du på udkig efter en stilfuld og funktionel sovesofa ? Vi har et stort udvalg af moderne sovesofaer i flotte design og til gode priser! Velg fra et bredt sortiment.


Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg