torsdag 22. mars 2018

Nytt kjøkken inspirasjon

Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Søk etter nytt kjøkken inspirasjon på den nye KensaQ.


Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett.

Tilbud på et nytt kjøkken. Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken. Trenger du inspirasjon til innredning av det nye kjøkkenet ditt? Vi har samlet et designunivers hvor du kan finne inspirasjon.


I en tid da kjøkkenet brukes til koselig samvær med venner og familie, må kjøkkenet fungere. Kjøkkenet er midtpunktet i mange boliger. Vår kjøkken -darling er oppdelt i kjøkkenserier og har sin egen unike historie.

Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har. Skal du pusse opp kjøkkenet og ønsker inspirasjon ? La bildene gi deg ideer til hvordan kjøkkenbenk i heltre eller Corian og kjøkkenkum kan skreddersys til ditt kjøkken. Hos Corinor kan du velge mellom benkeplate i Corian eller heltre. Begge er lekre løsninger med hver sin unike kvalitet.


Det høres kanskje litt puslete ut, men nye håndtak eller nye knotter kan enkelt endre stilen på kjøkkenet. Monter gjerne noen som er både personlige og annerledes. Prøv for eksempel med håndtak i en industriell, vintage eller fransk landstil og se hvordan hele kjøkkenet får en ny vri. Spre varme, sjarm og personlighet i hjemmet med en klassisk kjøkkeninnredning. Når du lar inspirasjon og drømmer råde, står du fritt til å sette sammen ditt eget klassiske kjøkken.


Deretter skaper vi det nye klassiske kjøkkenet til hjemmet ditt sammen, et kjøkken som du og familien vil elske å oppholde dere i. Her hjelper vi deg gjennom kjøpsprosessen når du skal investere i et nytt kjøkken. Vi vil gi deg de beste rådene ved valg av kjøkken - fronter, benkeplater, vask, belysning, hvitevarer og håndtak. Et kjøkken fra Drømmekjøkkenet er alltid personlig, det skal passe akkurat inn i ditt hjem.


Et nytt kjøkken er en opplagt mulighet til å forbedre hverdagen på kjøkkenet og innrede et rom som det er en fornøyelse å lage mat i – og hvor en bare har lyst til å være. Vurder derfor hva som fungerer godt i det nåværende kjøkkenet ditt, og hvor det er rom for forbedringer.

Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Ta deg derfor god tid til å finne inspirasjon , og når du er klar, vil vi anbefale deg å bestille et uforpliktende møte med en av kjøkkenekspertene våre. På den måten unngår du ventetid i butikken, og vi har de beste forutsetningene for å hjelpe deg i mål med kjøkkendrømmen. Finn nytt kjøkken inspirasjon hvis du ser nå. For i tillegg til ny kjøkkeninnredning og nye hvitevarer, må du ofte også gjøre noe med vegger, gulv, røropplegg, tak og andre ting.


Er du villig til å legge ned litt tid kan du få et lekkert kjøkken til under 10. Herman Kongsvik-Johnsen som på få år har totalrenovert tre boliger. Inspirasjon til kjøkkenet. Moderne og lunt – BODARP. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken.


Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema.


Våre kjøkken kommer i mange ulike stiler og farger – ta en titt på våre kjøkken her og få inspirasjon til et grått kjøkken. Vi i Sigdal hjelper deg gjerne med å utforme ditt drømmekjøkken for at du skal kunne ta den beste beslutningen og finne et kjøkken som passer din stil. Mens mange er opptatt av nye trender og et moderne uttrykk, sverger andre til tradisjonelle kjøkken. Det er flere som mener at klassiske eikekjøkken aldri går av moten. Den klassiske modellen Herregård (se bildet under) er en av våre bestselgere.


Hvilke farger gjør deg glad? Litt nytt og noe gammelt, men først og fremst lunt, koselig og gjestfritt. Enten du er klar for fleske til med et nytt påkostet kjøkken , eller skal fornye på sparebluss, finner du inspirasjon her som kan være nyttig til kjøkkenprosjektet ditt.


Eller kanskje ønsker du bare å sjekke ut trendene på kjøkken ? Her viser vi et utvalg av de beste kjøkkenene som nylig har stått på trykk i interiørmagasinet Bonytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg