tirsdag 13. mars 2018

Persienner skråvinduer

Kjøp online og spar penger. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Jeg synes det er positivt at du prøver å løse dette problemet. For det er et problem at man ikke uten videre kan få persienner til slike vinduer. Vi savner det også hos oss, og har foreløpig ikke gått for plissegardiner, som er den eneste løsningen jeg har hørt om. Jeg ser for meg et annet problem med forslaget ditt.


Skap et unikt uttrykk for vinduene dine med ditt eget design, fra klassisk til moderne. Lakken er UV-bestandig og bleker ikke i solen selv etter lang tids bruk. De kan vinkles for maksimal fleksibilitet og er lette å rengjøre.

Vi har et stort utvalg i farger og strukturer i 25mm og 35mm bredde. I utgangspunktet har disse vinduene bare ett par parallelle sider, vanligvis topp og bunn. Men bare fordi vinduet er noe utenom det vanlige, betyr det ikke at gardinen ikke kan være ekstraordinær.


Persiennene har lang levetid og er enkle å rengjøre. Innvendig solskjerming er viktig for et godt innemiljø og forskjellige typer vinduer stiller egne krav. Vi har derfor et stort utvalg av dekorative og funksjonelle løsninger som persienner , lameller, plisségardiner og rullegardiner. Ja, dette vil være en dyrere løsning enn vanlige persienner , både fordi slike persienner er dyrere å produsere, og fordi de nødvendigvis må spesialtilpasses i enda større grad enn andre persienner , sier Klemetsen. Hvis du bare vil regulere lysinnslippet, men ikke varmen, kan du velge en innvendig solskjerming.


Dekosol solskjermingsprodukter finnes i flere former. Vi har persienner , lameller, plissé- og rullegardiner som enten filtrerer eller stenger lyset helt ute. Tenk funksjon og behov!


Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute? Har du store vinduer eller smale vinduer? Vil du skjerme litt, men beholde utsikten?


Dette er viktige egenskaper der utvendige persienner skiller seg ut fra andre alternativer. Vi leverer utvendige persienner av typen C5 Cog Z90.

Alle modeller er produsert på mål og har: Lameller og kassett av aluminium (pulverlakkert). Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt. Spesielt godt egnet for store vindusflater og skråvinduer. Kan også brukes som romdeler. Mange alternativer for betjening.


Rengjøring: Normal støvtørking. Hvis nødvendig brukes en lett fuktig klut. For grundig rengjøring bruk mildt såpevann. Bruk av strykejern må ikke forekomme.


Er du på utkikk etter tverrgående striper? Hold solen ute med stilige lamellgardiner. Hos JYSK har vi et stort utvalg av lysfiltrerende og lystette lamellgardiner slik at du kan få både effektiv og stilig.


VELUX veiledning for valg av takvindusløsning hjelper deg å velge den rette produktpakken for deg. Motta en e-post med rompakken din før du ber om tilbud fra montør. Solskjermingsgruppen har spesialkompetanse på Skråpersienner. Lamellgardiner leveres også til skråvinduer , men på disse vinduene er de ikke så gunstige som mørkleggende.


Lamellene leveres elles i standardbredder på og 1cm. Du får alle våre lamellgardiner med inn-sveisede lodd nederst, noe som gir produktet et renere uttrykk og du slipper unna de hvite hengslene nederst på lamellene. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute.


Gardiner er myke, men hardtarbeidende. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Med de mange valgmulighetene i farger og mønstre kan plisségardinen matche enhver innredningsstil.


Den elegante plisségardinen dekorerer diskret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg