fredag 9. mars 2018

Industriell næringsmiddelproduksjon

Finn industriell næringsmiddelproduksjon hvis du ser nå. Som fagarbeider i industriell matproduksjon kan du jobbe innen hele mat- og drikkeindustrien med produksjon av mange ulike produkter. Sentrale arbeidsoppgaver. Industriell næringsmiddelproduksjon. Aktuelle arbeidssteder.


På grunn av likhetstrekkene i arbeidsoppgavene innen industriell næringsmiddelproduksjon , vil ikke produktområdet man har arbeidet innen begrense muligheten til å tegne lærekontrakt andre steder. Videregående kurs I industriell næringsmiddelproduksjon legger grunnlag for videre opplæring innenfor mange bransjer. Inntakskrav For å kunne inngå lærekontrakt i industriell næringsmiddelproduksjon må søkeren normalt ha bestått videregående kurs I industriell næringsmiddelproduksjon eller tilsvarende.


Kurset er for deg som jobber med masseproduksjon av mat og ønsker fagbrev. Du lærer om råvarer og teknologi med tanke på produktkrav, kvalitet, ernæring og mattrygghet. Jeg valgte dette faget fordi det var nytt og spennende. Jeg ble påvirket av en video på GK hotell- og næringsmiddelfag til å velge industriell næringsmiddelproduksjon.


Industriell næringsmiddelproduksjon

Det så interessant ut, og jeg ville gjøre noe som ikke alle andre gjorde. For tiden er jeg i lære hos Cerealia Bjølsen, tidligere Regal. INDUSTRIELL MATPRODUKSJON.


Med fagbrev i dette faget kan man arbeide hvor som helst i næringsmiddelbransjen som fagarbeider. Råstoff og produksjonslære. Kvalitetssikring og internkontroll. Dette kurset gir dg en unik start på en eventuell karriere.


Du skal ha kjennskap til merkeforskrifter og kunne emballere og lagre dei ferdige produkta på ein forsvarleg måte. I tillegg kan lærefaget tas som kryssløp fra utdanningsprogrammet teknikk og industriell produksjon (VGindustriteknologi). MÅLGRUPPE Utdanningen er rettet mot voksne med arbeidserfaring innen matproduksjon og som ønsker formell dokumentasjon på sin kunnskap og kompetanse, ved å ta fagbrev som privatist. Faget industriell matproduksjon skal legge grunnlag for yrkesutøvelse innen produksjon av ulike typer mat- og drikkevarer i en industrialisert prosess. Fagarbeider industriell matproduksjon.


Faget skal legge vekt på å utnytte råvarer og teknologi og skape forståelse for produktkrav, kvalitet, ernæring og mattrygghet. Vi arbeider ofte med flere fagområder samtidig. I programfagene på Vginngår blant annet drift av restaurant Tigris og kaffebaren og produksjon av bake-, kjøtt- og fiskevarer. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet. Larsen fra Norges raskeste nettbokhandel.


Industriell næringsmiddelproduksjon

Gullvinnerne fra Vestfold var duoen Bendik Johan Langved og Dominic Ciesla fra Sandefjord videregående skole innen faget automatisering. Vestfoldelev Thea Severinsen fra Horten videregående skole fikk førsteplassen i frisørfaget og Jonas Kihle Vermelid tok gullet i industriell nærmiddelproduksjon. Vi leter etter ny kollega med utdannelse og erfaring innen automasjon og softwareutvikling! Etter år som operatørlærling hos Nestlé, var jeg fast bestemt på å skaffe meg studiekompetanse.


Dette gjennomførte jeg gjennom 2-årig næringsmiddelteknisk fagskole. Jeg tok industriell næringsmiddelproduksjon på skolen. Du kunne få praksis enten i Hennig-Olsen, Sørlandschips eller Christianssands Bryggeri (CB) for å jobbe med øl, og jeg syntes det virket mest spennende.


Industriell næringsmiddelproduksjon

I praksisen var jeg også litt hos Ringnes på Gjelleråsen, og da fikk jeg virkelig sansen for det! Vi produserer en rekke standard og skreddersydde transportbåndbaserte metalldeteksjonssystemer laget for sømløs integrasjon med våre industrielle tunnelbaserte metalldetektorer for deteksjon av kontamineringer innen industriell næringsmiddelproduksjon og andre bruksområder. Lærebok for Teknisk Fagskole.


Næringsmiddelemballasje. Opplæringskontoret for Hotell- og Restaurantfag i Hordaland Postadresse: Pb. Den vil også være til stor nytte som tilleggslitteratur for lærere og elever på Vgrestaurant- og matfag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg