tirsdag 6. mars 2018

Maleri ramme

Sjekk ut Ramme Maleri. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.

A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Vårt galleri kan gjøre utsmykning av både nye og gamle malerier. Trenger ditt maleri en overhaling? Ta kontakt med oss så finner vi sammen den beste løsningen for deg og ditt maleri.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. La oss få ramme inn ditt kjæreste minne. Bare fantasien setter grenser for hva som kan.

Oppspenning på blindramme vil si at man strekker bildet rundt en trelist, og deretter fester det på baksiden av rammen , slik at rammen ikke synes. Vi tilbyr blindrammer i flere varianter og størrelser - spesielt tilpasset ditt behov. Alle vores rammer kan benyttes til indramning af malerier. Så det store udvalg her. Flotte malerirammer til indramning af alt fra små til store malerier.


Køb dine malerirammer hos Skipperens Rammer og få dit maleri indrammet i en professionel maleriramme i høj kvalitet. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Smak, motiv og bildetype er elementer som spiller inn når man gjør et valg. Det er viktig å tenke at en rammes stil og farge skal utfylle og fremheve bildet, ikke trekke oppmerksomheten vekk fra det. Vi i Ramme Service kan innramming.


TRYGG HANDEL-Sikker betaling Full angrerett God service. Lynx nettbutikk levert av Digitroll AS. Maleri er blikkfanget i rommet og skaper stemning. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger.


Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format.

De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Stort utvalg av speil, bilder og bilderammer. Når traditionelle rammer bestilles som tilkøb til lærredstryk, leveres lærredstrykket færdigmonteret inkl. Bestilles traditionelle rammer som løs ramme , leveres rammen samlet inkl. Velkommen til Mester Rammer - rammemaker og spesialist på rammer og innramming.


Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg