fredag 16. mars 2018

Ferm living bord

Ferm Living - Best pris i Norge! Finn din designfavoritt fra vårt store utvalg av tidløs skandinavisk design her! Søk etter ferm living bord på den nye KensaQ.


With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. The lovely high-quality sofa and perfect pillows are not what makes a home.

With room for parties and contemplation, for your closest family or everyone you know, the living room sets the scene for all the best stories. Bordplate, til Wire Basket Medium, fra ferm LIVING. Gjør kurven din om til et bord - med oppbevaring! På kort tid har de blitt en av Danmarks ledende produsenter i form av design og dekor. Dette er ett sett med fine bord med rette linjer og kvadratiske former.


Bordene kan brukes sammen, frittstående, eller de kan. Skandinaviske designtradisjoner, enkel estetikk og en særegen grafisk kant.

LIVING lager moderne produkter med masse kjærlighet. De har fokus på håndverk og velger økologiske alternativer der det er mulig. Produkter det er lett å falle pladask for med andre ord. Vi har det du vil ha! Kurv, Chambray blå, fra ferm LIVING.


Kjempefin kurv i økologisk bomullschambray. Kurven kommer i en lekker blåfarge, og er utstyrt med praktisk bærestropp. Bruk av vlieseline mellom bomullsstoffet gjør kurven ekstra slitesterk, og den kan fint brukes som både skittentøyskurv, veske eller som ekstra oppbevaring i hjemmet. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell.


Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Kjøp bord hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Med passion for autentisk og funktionelt dansk design laver vi møbler og interiør, der skaber rum til at være den du er. Det indebærer blandt andet elegante og karakteristiske designs fra Menu, Umage (tidligere Vita Copenhagen), FERM living , House Doctor, Normann Copenhagen, Kreafunk og mange flere spændende brands og produkter, som du kan vælge imellem foroven. Mingle er en smuk serie af elegante bordplader og bordben i elegante og moderne farver, som kombineres på kryds og tvær.


Velg derfor et bord med god plass. Har du en stor spisestuen kan du selvfølgelig ta en kikk på våre romslige og vakre langbor har du et stort rom med mye lys, kan et langbord se fantastisk ut. Bare husk at rommet dikterer hvilket bord du har plass til. Denne tidsløse og elegante plantekassen med sine delikate og slanke ben i pulverlakkert metall, kan brukes til alt fra planter, bøker eller kanskje barnas leker eller som et avlastningsbord. Du kan også bruke plant box som en romdeler, til å lage små stileben eller koselige hjørner i større rom.


Plant box run lys grå, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs plantekasse i pulverlakkert metall. Den runde formen gir et mykt, organisk uttrykk, og er nydelig med blomster, planter og pyntegjenstander.


Plantekassen er designet for å passe den lille Wire Basket Top, og utgjør i kombinasjon med denne et lekkert og praktisk lite bord med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg