fredag 2. mars 2018

String bokhylle

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Bokhyller Direkte fra Lager. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Enkel, praktisk og lett å montere.


Det fleksible hyllesystemet kan velges i ferdige systemer eller selv settes sammen fra vårt store utvalg av størrelser og farger.

En designklassiker går som kjent aldri av moten! Få orden på alt sammen med bokhyller. Kjøp Hyller og Reoler på nett - Bolina.


Välj dina färger, kombinera fritt och montera enkelt – med stringhyllan är möjligheterna obegränsade! Tävlingen gick ut på att ta fram en bokhylla som var billig, enkel att skicka samt lätt att montera och sätta upp. Det er en gentelmans strippeklubb med exclusive innredning og en rolig og avslappet atmosfære, som tilbyr proffesjonell service og topp striptease artister fra Europa. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell.


Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Tusenvis av fornøyde kunder.

Gratis frakt og levering innen dager! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Dette oppsettet er en smal fin bokhylle til bøker.


Våre bokhyller kan brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Svært god dekorasjon vil sannsynligvis ha atmosfære det beboere til en lykkeligere person. Behovet for hyller og skap melder seg med andre ord ganske så raskt – vegghyller til bøker og ulike småting barnet har kjært, og garderobeskap til klærne. Videre har man spørsmålet om stil.


Det kan være at man vil satse på klassiske bokhyller og klesskap, eller så vil man ha noe moderne og litt spesielt. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


String systemet er bestillingsvare med leveringstid på uker, og må hentes i vår butikk. Tack vare dess smart design kan String hyllsystem enkelt uppdateras med tiden och olika behov. Hyllen ble samme året kåret til vinner av Bonniers konkurranse om den beste nye bokhyllen. Strings bokhylla fungerar utmärkt i vilket vardagsrum som helst, där du får gott om utrymme för både böcker och alla dina inredningsmagasin. Med de stora lådhurtsarna öppnas även möjligheterna upp för god förvaring av allt från viktiga papper till mysiga filtar.


En bokhylle trenger ikke bestå av firkantede kamre.

Disse kamrene varierer i størrelse og form, og gir rom for andre objekter enn bare bøker. Hyllen er tegnet på frihånd av beboeren selv og tilvirket av lokale snekkere. I denne loftstuen går de hjemmesnekrede bokhyllene fra skråvegg til skråvegg - fra gulvet og helt opp til mønet. Hos oss på Rumfinner du et nøye utvalgt sortiment med møbler, belysning og interiørdetaljer fra kjente merkevarer og designere som Muuto, GUBI, String og HAY. Gi rommet et nytt dekorativt uttrykk ved å pynte med personlige gjenstander.


Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg