onsdag 11. april 2018

Gant sengesett

Vi får inn nye styles hver dag. Se hvilke gode tilbud vi har på dine favorittmerker. Fri frakt ved kjøp over 499. Basisplagg enhver burde ha.


Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre!

Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Enkel og billig handel på Cellbes. GANT er kjent for sitt eksklusive og komfortable sengetøy. Sengesett - Alltid mange varianter.


Våre pute og dynetrekk er laget av 1prosent kjemmet egyptisk bomull, som er utrolig mykt og behagelig mot huden. Det som skiller vårt sengtøy fra andre er vår høye trådtetthet som sørger for at trekket er robust, og i blanding med sateng i egypistk bomull blir en drøm å sove i. Gant sengetøy er kombinert med en luksuriøs 1 kammet egyptisk bomull, er dette sengetøyet du vil stolt vise frem. Produsert i Portugal.

Strykefritt, dersom du rister det etter vask og henger det til tørk. Luksuriøs trådtetthet på 340. Handle enkelt online hos ellos. Nydelig dynetrekk i egyptisk bomull fra Gant.


Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer fra oss. Trådtetthet må også ses i sammenheng med garnstørrelsen og fiberne. Er garnet for tykt, vil det føles stivere.


For eksempel vil et sengesett med 2tc av veldig tynne fiber føles mykere og mer eksklusivt enn et 3tc med tykkere fiber i en dårligere kvalitet. Som hovedregel bør det være høyere trådtetthet (tc) enn 200. GANT bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du handler hos oss. Ved å fortsette godtar du bruk av dette. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Mani har Gant sko til gode priser. Besøk vår nettbutikk her.

Gratis frakt over 49-. Velkommen til vår nettbutikk. Vi håper du finner sko som frister deg. Sett i 1 bomull med 2tråder. Vi har også sengesett som er godkjent av Astma og allergikerforbundet.


Her hos oss finner du et stort utvalg av sengesett fra Høie, Gant , Rikki Tikki og Turiform. Vi gjør oppmerksom på at varen du bestiller ikke er på lager, men blir bestilt ved kjøp. Dette medfører litt lengre leveringstid. Ta kontakt med kunderservice.


Gant sengesett har et klassiske og rent design i harmoniske farger. De mest populære mønster er klassisk Paisley og Birdfield. Sengetøy fra Gant Home er av fineste egyptisk bomull.


Gant har blitt et stort varemerke innen tekstiler og interiør hjemme. De er produsert i Portugal. Gant er kjent for å ha en meget høy kvalitet på alle sine varer, noe som gjør at man kan ha disse produktene år etter år uten at stoffene blir utslitt.


Gant Han blir raskt anerkjent for sine kvalitetsskjorter og snart snakker alle om skjortene med G merket. Etterhvert ble sønnene med familiebedriften og kombinasjonen av farens øye for kvalitet og sønnenes øye for stil, så ble dette en vinnende formel for brandet GANT. GANT er et merke med rik historie, tidløs design og nyskapende mote, på én og samme tid.


Fra herreskjorter på 50-tallet til et innholdsrikt utvalg av stilfulle kolleksjoner for damer, herrer og barn, har GANT virkelig en særegen posisjon i moteverdenen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg