tirsdag 10. april 2018

Lite hyttekjøkken

Finn Små Hyttekjøkken. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest.


Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta.

Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde. SUNNERSTA er en funksjonell minikjøkkenserie for kokken med lite plass og budsjett – hjemme eller i gjestehuset. Lett å montere, demontere og ta med når du flytter. Så her gikk vi løs på planen med fokus på gjenbruk og en idé om å skape en kul miks av materialer og møbler. Vi tegnet opp en planløsning som var utgangspunktet for videre oppussing og innkjøp av møbler og hvitevarer.


Hyttekjøkken Valdres eller andre steder på Østlandet: Trenger du et plassbygd hyttekjøkken til din hytte? Hvis du er på utkikk etter et nytt, spesialtilpasset kjøkken til din nye eller gamle hytte, så har du kommet til rett sted. Stilen på en hytte er ofte litt annerledes enn den man har hjemme.

Med lite plass på kjøkkenet blir det ekstra viktig å tenke gjennom hva en liker av farger, møbler og pyntegjenstander. Noen liker det lyst og luftig, mens andre vil krype sammen i en mørk hule. Tenk praktisk, trivsel og egne behov. Ikke bry deg om hva som er trend akkurat nå eller hva andre mener du bør ha på kjøkkenet, sier Owren.


Bla deg videre så får du se hvordan vi har pusset opp fem ulike hyttekjøkken. Beholdt det gamle kjøkkenet Denne hytta på Langholmen i Kragerø fikk en real overhaling da hytteeierne hadde sett seg lei på de gule furuveggene. Resultatet er at hytta er blitt en blågrå sommerdrøm med duse pasteller og fornyede, gamle detaljer.


Våre solide heltrekjøkken passer perfekt inn i hytta på fjellet eller ved havet. Sinkede skrog og solide speildører bidrar til et riktig miljø i for eksempel en tømmerhytte. Mange velger å benytte skreddersydde kjøkkenløsninger, bad og gardrobeinnredninger fra oss for og få en helhet i innredningen av hytta. Hvis plassen er liten, ser du her et eksempel en smart planløsning på lite hyttekjøkken på rett vegg.


Over platetoppen er det brukt en enkel slimline med uttrekk i ventilatorskapet. Som einer seg til et lite kjøkken ,som i en hybel eller på et hyttekjøkken. Dette er et pent lite waffeljern. På toppen foran står det skreve.


Hmm okei, et lite hyttekjøkken på en måte.

Har du et lite kjøkken og en stor kjøkkendrøm, gir HTH deg mange muligheter til å lage et flott kjøkken for en rimelig penge. Som bordkomfyr passer den perfekt på et lite hyttekjøkken , da den kan plasseres på kjøkkenbenken eller et lite stykke ned i kjøkkeninnredningen. Cuisine-modellen leveres også med et smart lokk. Når ovnen er i bruk løftes det opp for å beskytte omgivelsene mot fettsprut.


Hyttekjøkken på lavbudsjett Det er fullt mulig å skape god atmosfære på fritidseiendommens kjøkken til trossfor få kvadratmeter og stramt budsjett. Mobile skapløsninger med integrert benkeplate og åpne hyller er et smart valg. Kjøkkenvask og armatur selges. Et minikjøkken, eller hybelkjøkken om du vil, rommer de essensielle kjøkkenfasilitetene en trenger, samlet på et kompakt område.


Typisk inkluderer dette et lite kjøleskap, en liten, microbølgeovn, to kokeplater eller koketopp, en vaskekum med plass til oppvasken, og et underskap eller eventuelt et par skuffer. Noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Her finner du forslag til fine hyttefarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg