tirsdag 10. april 2018

Galleri bi z nettbutikk

Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Samarbeid med Graffitiprints. Utrolig morro og fasinerende å komme inn å bli.


Galleri BI - Z har de senere år hatt store leveranser til hotell, cruiseskip, handelsskip og plattformer. Kombinasjonen av galleri og rammeverksted gjør at kunstverk fra Galleri BI - Z gir et sluttprodukt av høy klasse.

I år deltar jeg på flere juleutstillinger rundt i landet! Soloutstilling på Sjøholmen Kunsthus 9. Stiller ut og omsetter kun billedkunst av anerkjente kunstnere. Faller aldri for fristelsen til å hause opp selvlærte utøvere med svært diskutabel kvalitet.


Har også eget rammeverksted. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Foredrag, Lykkehaven Galleri , Sandvika.


Lykkeboble-show og utstilling, Riga.

Galleri Bi - Z har til en hver tid store mengder kvalitetskunst lekkert utstilt. Utstilling, Når det lukkes en dør, bør det alltid åpnes en champagne flaske – så åpnes et vindu Hadeland Glassverk. Shopping og detaljhandel. Velkommen til Galleri Vike. Besøk vårt galleri i Eikerveien på Kongsberg.


Fram til jul åpent torsdag kl 11. Om det ikke skulle passe kan du gjerne avtale besøk andre dager. Nettbutikk Om Galleri DOm grafikk Innramming. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Hotels near Galleri Bi-Z : (mi) Scandic Kristiansand Bystranda (mi) Comfort Hotel Kristiansand (mi) Clarion Hotel Ernst (mi) Yess! Andre lokale forretnings sider. Want to get featured?


Galleri BI - Z i Kristiansand er i Oslo tingrett dømt til å betale millioner kroner i moms til Skatt Sør. Advokaten til galleriet er sterk uenig i dommen og tror den kan få betydning for resten av bransjen. Vi selger abstrakte malerier i en mengde forskjellige motiv til en god pris. Bestill ditt abstrakte maleri på nett idag!


Oppgrader raskt interiøret hjemme, på hytta, eller jobben, med eksklusive høykvalitet prints av fotokunst direkte fra utvalgte norske fotografer.

Julehuset Skeidar Se mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg