torsdag 19. april 2018

Rullegardin på skinner

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Derfor byr kolleksjonen nå på et enda større utvalg av mørkleggende varianter. Et hav av ensfargede vev i forskjellige nyanser og flotte diskrete eller magiske mønstre.

Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Vil du heve rullegardinen på soverommet og slippe inn dagslyset uten å måtte stå opp av sengen eller senke gardinen i stua når sola skinner på tven uten å måtte reise deg opp, så er en motorisert løsning noe for deg. Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin. Bestilles etter mål, pris på forespørsel. Du kan selv montere dine VELUX gardiner på noen få minutter. Det patenterte VELUX PickClick!


Og uansett hvilken type VELUX takvindu du har – lite eller stort, gammelt eller nytt – kan du føle deg trygg på at våre gardiner alltid er enkle å montere. Rullegardin tekstilene er støvavvisende som innebærer minimalt med renhold. De fleste tekstilene kan vaskes.

Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Insektnett finnes både til vindu og dører.


Velg om du vil ha insektnett som rullegardin , i fast ramme eller som plissé til dør og vindu. Samtlige kan monteres både inn- og utvendig. Dessuten kan de tas ned under øvrige måneder og enkelt monteres opp for sommermåneden. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.


Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Rullegardiner er den mest effektive solskjermingen og finnes i helt lystette modeller. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig design og materialer.


Velg mellom lystette mørkleggingsgardiner, lysfiltrerende rullegardiner, og duo rullegardiner. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg!


Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Vi har fagfolk som har kompetanse til å finne den optimale løsningen til din bolig. De vil ta mål og gi deg råd om farger som passer din stue, kjøkken eller soverom.


Skreddersydde løsninger blir produsert på fabrikken i Tomter i Østfol og tilpasses på millimeteren og passer dermed perfekt til ditt vindu.

Kjempepraktisk for både unge og gamle. Finn ut hva slags rullegardin du trenger. FYRTUR rullegardin stenger lyset ute, mens KADRILJ rullegardin slipper inn noe lys. Bruk dem til å få rommet akkurat så mørkt eller lyst du vil, slik at du kan sove godt og våkne på en skånsom måte!


MAXBO har innvendig solskjerming som persienne, plisségardin og rullegardin. Saga lystett rullegardin. Lystett og varmereflekterende rullegardin i polyester med stål kjedetrekk. Kan kuttes i bredden og tilpasses ditt vindu. Kan monteres på innsiden og utsiden av vinduskarmen eller i tak.


Inkludert veggfester, skruer og snorfeste. Oppgitt breddemål er inkludert veggfester. Du er garantert en gardin som passer perfekt til ditt VELUX takvindu - uansett hvor gammelt det er - når du velger VELUX rullegardin.


Tekstilbredde er 95cm. I tillegg gir vi deg års garanti og et bredt spekter av praktiske produktfordeler når du kjøper en rullegardin fra VELUX. Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre.


Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg