mandag 30. april 2018

Vista persienner

Kjøp online og spar penger. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Alle persienner håndlages etter mål slik at det passer perfekt til ditt vindu.

Betjening leveres i venstre eller høyre side. Betjenes med snor for å heve og senke persiennen og. Visor leverer skreddersydde gardiner på mål akkurat slik du vil ha dem, innenfor modellenes minimums- og maksimumsstørrelser. Velg gardinstoff fra et stort utvalg høykvalitetstekstiler og tilpass etter ønsket farge på profiler og håndtak.


En plissegardin er et praktisk og elegant alternativ til vanlige gardiner og persienner. Mørkleggende persienner. Det er alle slags grunner til at du kan overveie mørkleggende persienner. Flere måter å styre lyset p.

Slik henger du opp og tilpasser persiennen: Velg hvordan du ønsker å feste opphenget til persiennen, og skru opphenget fast. Opphenget kan festes på innsiden av vinduskarmen (a), eller på utsiden (b). Persiennen kan justeres i lengden.


Montér vindlås om du ønsker dette. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Se en film om hvordan du enkelt monterer din plisségardin. Fra start til perfekt finish La oss snakke sammen.


Sammen med vår lokale ekspert kan du bli kjent med hele vårt produktutvalg og la deg inspirere. Vi kan tilby persienner med flere enkle og trygge betjeningssystemer, for at du kan være helt sikker på å finne den som passer perfekt for nettopp deg. Vista Norge AS sine produkter og gardiner. Selvfølgelig har hvert system barnesikkerhet som topprioritet. Ta kontakt med din lokale forhandler som gjerne forteller deg mer om mulighetene dine.


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. DUETTE plisségardiner er vår bestselgende plisségardin!


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt. Vi setter vinduet i fokus. Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg. Dette er viktige egenskaper der utvendige persienner skiller seg ut fra andre alternativer.


Vi leverer utvendige persienner av typen C5 Cog Z90. Alle modeller er produsert på mål og har: Lameller og kassett av aluminium (pulverlakkert). Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg