torsdag 19. april 2018

Lærhåndtak kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Kan jeg komplettere mitt eksisterende kjøkken ? Våre forhandlere hjelper deg med alt som det er mulig å bestille til nettopp ditt kjøkken.

Du finner våre forhandlere her. Hvordan rengjør og vedlikeholder jeg kjøkkenet mitt? Rengjørings- eller vedlikeholdsmetoden varierer avhengig av hvilket produkt og hvilket materiale du har. Vi opplever ofte at håndtakene våre i skinn brukes til å modernisere kjøkkenet der de gamle kjøkkenhåndtakene skiftes ut med lærhåndtak.


Ved å male og kjøpe nye håndtak til kjøkkenskapene, kan du puste nytt liv i et gammelt kjøkken for ganske få midler. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Vi hjelper deg hele veien.

Les hvordan et designmøte hos oss foregår og hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til et slikt møte. Beslag Online har et stort utvalg av håndtak og knotter av høyeste kvalitet og til god pris. Uansett om du holder på å bygge ditt eget bibliotek eller leter etter hyller å pynte med vakre innredningsdetaljer, så har Trademax møblene som passer deg.


Lekkert kjøkken i røkt eik og hvit med røkt eik ramme og masser av detaljer. Lærhåndtak og hempe leveres uten nippel som bestilles separat. Velg mellom forskjellige farger på nippelen for å få det uttrykket du ønsker. Fargene du kan velge mellom er sølv matt, krom, messing polert og kobber. Hos oss finner du inspirerende og originale kvalitetsprodukter til ditt hjem.


Vi tilbyr et bredt utvalg av interiør og gaveartikler for en hver smak. Vi selger Blanco kjøkkenvasker og blandebatterier, knotter. Om virkelig kan boltre deg med plass og kan unne deg et stort kjøkken , ser vi her et eksempel på en planløsning av et gedigent kjøkken i klassisk stil. Den brede platetoppen er omkranset av doble vitrineskap med kryss sprosser på hver side og et dobbelt ventilatorskap. En vindusvegg med sentrert vask mellom vinduene.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider. Hvitevarene lager lite lyd og er sorte som kjøkkenfrontene for å ta lite oppmerksomhet.


Den gjennomførte stilen for hele hytta har Mykland-familien skapt ved å bruke like, sorte skap med lærhåndtak på både kjøkken og baderom – alt levert fra Sørlandskjøkken. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Finn nye knotter eller håndtak, og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny.

Denne versjonen Metro viser resultatet av et designsamarbeid med arkitekt Åsa Dyberg. I Åsa Dybergs kjøkken kombineres to forskjellige fronter i to ulike farger. Her er fronten Metro i grålasert eik. Front Solid i peppergrått, 7x 6mm, kr 700.


Disse kommer i natur, sort, mørk brun og rødbrun. Hvis du har spesifikke ønsker på andre farger enn disse så send oss en mail, å så ser vi hva vi klarer å etterkomme. Målene på håndtaket er 25mm x 130mm. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Håndtakene kan også kjøpes med skruer. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. JKE Design er en landsdekkende kjede av forhandlere som hver dag er med på å gjøre boligdrømmer om til virkelighet. Kom inn i butikken for å oppleve kvaliteten og la deg inspirere av funksjonelle løsninger og estetisk design.


Her kan du oppleve JKE Designs mangfold av produkter og kreative løsninger til ditt kjøkken , bad eller garderobe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg