torsdag 12. april 2018

Male teak ytterdør

Byggmakker kan dører. Finn de beste prisene på nettet. Ytterdører og andre dører får du hos oss. KLAR TIL Å MALE YTTERDØR I TEAK. Sørg for å ha rull og pensel innen rekkevidde, og en fuktig klut om du skulle søle.


Så er det bare å røre godt om i malespannet og begynne!

Teak er et materiale som trenger krever nøye grunnarbeid - men det er ikke dermed sagt at en teakdør er mer komplisert og arbeidskrevende å male. Tørk grundig over dørbladet med rødsprit for å fjerne mest mulig av fettet i treverket. Skru av beslag og bruk skrape for å fjerne ujevnheter og oljerester. Hvordan male tidligere malte ytterdører. Denne bruksanvisningen gjelder for maling av ytterdører.


Malingen må være slitesterk, ha god kantdekk og utflyt. Nye dører leveres i dag ferdig malt, disse kan du normalt overmale. Men det er visse tegn du kan se etter for å vite om du bør ta fatt i malerull og pensel snart.


Vi har en teak ytterdør , helt typisk for når tilbygget den står i ble bygget, dvs midten på 70-tallet.

Vi skal tilstå at vi ikke har vært flinke til å ta oss av den, den har hverken fått olje eller lakk de årene den har vært vår. Når det er sagt så var den ikke så vakker før heller. Men nå var det på tide å gjøre noe. Har du en dør av teak eller edel-tre, må du fjerne oljen på døren.


Hvis ikke vil malingen begynne å boble. Når døren er grundig renset og vasket, kan du pusse slik at flatene blir rene og pene. Skraper og pusser du helt ned til bart treverk, må du grunne før du maler. Dører i teak eller edeltre leveres behandlet med teakolje.


Denne oljen gjør overflaten værbestandig, men dørene bør likevel behandles to til tre ganger i året. Tips til tiltak for slitt ytterdør. Men, det trenger ikke å være tilfelle.


Tilstanden kan sjekkes enkelt med en tollekniv. Kan du stikke knivspissen 1-mm inn, er treverket helt fint. Da trenger du bare å skrape, pusse, grunne og male. Hei, håper dere alle har en fin dag.


Fint vær, blide kunder som tenker utemiljø. Maling, beising og fornyelse av møbler. Dørene er behandlet fra fabrikk med ett strøk olje, henholdsvis teak eller klar olje.


Det har vi her på Melhus.

Dørene må likevel behandles med riktig olje snarest etter montering. NB: Dørene må ikke lakkeres da dette er en behandling som ikke egner seg på finerte overflater utvendig og vil skalle av etter en tid. Bruk olje for utendørsbruk. Langtidsholdbare vinduer og dører.


Du bestiller enkelt på nett. Benytt deg av vår kampanjepris! Teak råtner ikke, men vær og vind ødelegger alt eksponert treverk, særlig hvis det ikke overflatebehandles jevnlig. Denne praktfulle døren har fått stå uten omsorg altfor lenge og blitt meget grå og slitt i overflaten. Med hjelp fra oljeekspert Finn Wang viser vi her hvordan man enkelt kan få en dårlig teakdør fin igjen.


Behandle teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Benar-serien består av forskjellige produkter og benyttes til beskyttelse og forskjønnelse av edle tresorter som teak , redwoo meranti og merbau. I denne filmen lærer du hvordan du gjør forarbeid og maler inngangsdøren din mest mulig effektivt. Gjør du jobben riktig kan du få et vakkert resultat. Har du teak ytterdør , og vil male den, følg denne framgangsmåten.


Ha en strålende dag og uke. Om du dropper heftgrunningen vil oljen i teaken slå gjennom malingen da teak er et veldig feit material og hvitfargen vil bli gul. Akrylen kan påføres etter at du har grunnet døren.


I vår artikkel om maling av teak så foreslår vi å grunne, men dette avhenger av hvilken produsent du benytter deg av. Spør derfor der du kjøper malingen, hva slags fremgangsmåte som gjelder for produktene de fører. Male ytterdør Hallo folkens:) For dere som bor i nærheten, vi har fortsatt gardinsalg. Men man behøver absolutt ikke å være malermester for å få et perfekt resultat.


Noen synes kanskje det er vanskelig å få en perfekt finish, spesielt på dører og lister. Min yngste sønn har allerede klart å lge en ny flekk på den. Treverkstyper - teak eller treverk.


Er materialet i ytterdøren din av teak ? Les mer om hvordan du går frem når du skal male din teakdør her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg