fredag 6. april 2018

Moderne hytte design

Moderne hytte design

Klikk på bildene for å se mer. Moderne hytter og funkishytter. Setrer, støler, stuer og naust ble tatt i bruk til fritidsaktiviteter. Folk flyttet til byen og ville gjerne ha et eget sted på landet, og man begynte å bygge nye hytter. Hvordan velge og vurdere hyttetomter 25.


Forener det moderne med det lune. Elegant design skal ikke gå på bekostning av hverken funksjonalitet eller kos. Med eksklusive, vedlikeholdsfrie materialer har vi laget lettstelte og forlokkende hytter som er både praktiske, behagelige – med detaljene du vil falle for.


Du velger selv hvor mye du vil gjøre selv. My-Hus presenterer moderne design hytte -Laguna ! Laguna er en modderne design hytte med funkispreg. En flott og moderne hytte med nydelig utsyn til naturen. I stuen er det skråtak med flotte høye vinduer og skråvinduer som går helt opp til taket, sol og sommer, ute og inne, er hva du ønsker på denne hytta.


Moderne hytte design

Bygget om gammel stall til moderne hytte Blant snødekte fjelltopper har Alfredo bygget en gammel stall om til hytte. Her forenes tradisjonsrike byggeteknikker med en ­minimalistisk og rå arkitektur – og en helt spektakulær natur! De moderne ferdighyttene har store vinduer og trepanel i lys furu.


Norsk kvalitet, moderne design , oppnåelig hyttedrøm. Hos oss får du ikke store og dyre hyttepalasser, men stilrene og funksjonelle. Hyttemodeller levert som byggesett eller nøkkelferdig hytte - moderne eller tradisjonell utførelse. Våre modeller og referanser er kun en pekepinn på hva som kan være mulig å levere, og det er ofte behov for tilpasninger til tomta og solforholdene. Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her!


Frakt kun 5- Gratis innpakning. Sammen finner vi løsningen som passer best for deg. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Et moderne funkishus med svært god planløsning og stilig design. Dersom du liker det kubiske designet er denne boligen et svært godt valg.


Hvilken EBK- hytte passer for deg? Book et uforpliktende møte med EBKs byggrådgivere Vi gjennomgår ønskene dine for ditt fremtidige fritidshus og finner den beste løsningen for deg. Så er du et skritt nærmere drømmehuset ditt.


Moderne hytte design

Med få gangarealer og en effektiv planløsning er sommerlivet enkelt og veien til naturen kort. Tinn moderne er ei elegant hytte i minimalistisk stil. Store vindusflater, den skrå takformen og de enkle detaljene gir hytta et helt særpreget uttrykk. Enkel hytte med moderne design.


Aurora-serien er moderne hytter med hems og store vindusflater som gir et godt lysinnslipp. Les mer om de ulike hyttemodellene hos Saltdalshytta her! Hyttene våre holder en høy teknisk standard og har et moderne preg, med karakteristiske store vindusflater og takutstikk. Vy passer inn i forskjellige miljø, enten du skal ha hytte på fjellet, hytte ved sjøen eller hytte i skogen. Hver modell kommer i mange størrelser og med flere planløsninger.


Underlag for laminatgulv medfølger. Dette er møbler spesielt designet for å passe inn på små ba med moderne og tidløst design som du vil trives med lenge. De har valgt å bytte ut de tradisjonelle håndtakene med treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg