torsdag 19. april 2018

Design letters krus

Design letters krus

Vi tilbyr bærekraftig og trendy design for den bevisste. Oppdag vårt utvalg her! Rumsamarbeider med mange av Europas ledende designvaremerker og produsenter. Et krus designet av deg med det klareste trykket med festlig design , laget av deg! Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Imponerende Produktutvalg og Grenseløse Designalternativer. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan stables, og tåler oppvaskmaskin. Fra enkle hvite krus med bokstaver på, har de utvidet til en stadig mer innovativ kolleksjon med porselensservie, barneservise, kontorsaker som notatbøker, kalendere og kule interiørprodukter.


Mette har altid været stor fan af at skrive og af ord generelt. Dengang eksisterede der ikke designbogstaver, som vi kender dem i dag. Design Letters kommer hele tiden med lekre nyheter, til stadig nye rom i huset. De lekre krusene er sort med hvit typografi, designet av Arne Jacobsen.


Design letters krus

Superfine å gi bort i gave! Her er det en kopp til alle! Hver kopp er dekorert med en bokstav designet av Arne Jacobsen, noe som gjør hver kopp unik.


Det finnes også trelokk til koppene slik at du kan bruke de til oppbevaring, og innsatser i stål slik at koppen kan brukes som både lysestake og blomstervase. En mer allsidig kopp skal du lete lenge etter! Alt fra baby og opp til eldre barn. Se over utvalget på websidene våre, du finner garantert noe som vil falle i smak.


Design letters krus

Miks de fine produktene i en kombinasjon som du liker, og den blir noe særegent i ditt hjem. Koppen har ikke håndtak og kan derfor brukes til oppbevaring av penner og liknende. Benporselen er et klassiskt og eksklusivt materiale som med den matte glassuren gjør koppen behagelig å holde. Bokstavene er gravert med laser.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Hver krus er pyntet med en bokstav (A-Z) som gjør hver krus unik. Kruset er perfekt for hjemmet og for arbeidsplassen, og det vil være lett å se hvilken som er din.


Design letters krus

Kruset kan også brukes til oppbevaring av blyanter, blomster, tannbørster og andre mindre ting. Abella krus , lys sement 10NOK. Eva Solo Nordic Kitchen kopp 13NOK.


Perfekt til alt fra kaffe, små blomster eller tannbørsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg